Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26200
03.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Vallromanes, Franciac Blau i Portal del Roc líders a l’Interclubs Femení

   

El dia 11 d’abril es va disputar la 4ª prova de l’Interclubs Femení a Sant Cebrià, Badalona i Can Rafel. Hi van participar 32 equips i més de 190 jugadores, organitzat per l’Associació Catalana de P&P.

Els equips de la zona Nord van jugar al P&P Sant Cebrià. El millor resultat el va fer la parella Dalmau – Puig (P&P Franciac) que van fer 2 cops sota par, seguides de les parelles Rodriguez – Sarrias (P&P Peralada)  i les germanes Desoi (P&P Franciac) que van fer el par del camp. L’equip guanyador de la prova va ser Franciac Blau amb 111 cops, seguit de l’equip Olewer i el P&P Peralada Femení amb un cop més. La classificació general està encapçalada per Franciac Blau amb 280 punts, seguit de Can Pascual femení amb 236 líder en categoria handicap i en tercera posició Olewer amb 234.

Els equips de la zona Centre van jugar al P&P Badalona. La millor parella va ser la de Vallromanes, Montero - Artigas que van fer un gran resultat de 8 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Miranda – Grau amb 51 i en tercera posició la parella del P&P Teià Iglesias - Ceballos amb dos cops més. Vallromanes va se l’equip guanyador de la prova per 4ª vegada consecutiva aquest any, d’aquesta manera lidera la classificació general des de la primera jornada amb 400 punts, seguit de Teis de Teià amb 360 i en tercera posició Semar Femení amb 296, també líder de la classificació handicap.

Pel que fa a la zona Sud van disputar la prova al P&P Can Rafel. Les millors jugadores van ser les tarragonines Marco – Romero (P&P El Vendrell) que van fer 4 cops sota par, seguides de la parella Rodriguez – Lacalle (P&P Portal del Roc) amb un cop més. L’equip guanyador de la prova va ser Vendrell Ladies amb 105 cops, seguides de Portal del Roc amb un cop més i en tercera posició El Vallès Femení amb 112. Pel que fa a la classificació general, encapçala la taula Portal del Roc amb 390 punts, seguit de Vendrell Ladies amb 350 i El Vallès Femení amb 314, líder a la categoria handicap.

La propera cita serà el dia 17 de maig al P&P Mas Pagès, Mas Gurumbau i Can Cuyàs.


Classificació

Àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC