Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26199
03.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Ivan Alcalà guanya la 4ª prova del Rànquing Juvenil a Gualta

   

     

Els dies 18 i 19 d’abril, es va disputar la 4ª prova del Rànquing FCPP / Interclubs  ACPP Juvenil al P&P Gualta (Girona), hi van participar 92 jugador/es entre les dues categories, competició i iniciació. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre els més grans, els de categoria competició, que  juguen 18 forats i mides catalanes, el millor resultat el va fer el tarragoní Ivan Alcalà (P&P El Vendrell) amb 2 cops sota par, seguit de Guillem i Torrecilla, companys d’equip del P&P Hcp 1 amb un cop més. La categoria handicap la va guanyar la Mariona Arimany (G. de Caldes) amb un bon resultat de 48 cops.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing, lidera la taula de manera provisional el Jordi Torrecilla amb 130 punts i en segona posició i els mateixos punts el Marc Ibanyez (P&P Badalona), en tercera posició es situa el Nil Peiró (P&P Hcp 1) amb un punt menys. La categoria handicap està encapçalada pel jugador de Lloret de Mar Dani Maloletnev (P&P Papalús) amb 159 punts.

A la categoria iniciació que a diferencia dels més grans, juguen només 9 forats i mides EPPA, el millor jugador de la prova tant en categoria scratch com handicap, va ser l’Oriol Lucena (P&P Roc 3).  Roger Carot i Alejandro Beltran, lideren el Rànquing Juvenil (categoria iniciació) amb 48 punts.

Lidera la taula de l’Interclubs Juvenil (categoria competició) l’equip de Hcp 1 Juvenil amb 590 punts, seguit dels badalonins Badalona – Mogauto amb 551 i en tercera posició Can Cuyàs Juvenil amb 520. A la categoria d’iniciació va líder Badalona Promeses amb 600 punts.

La propera prova serà els dies 17 i 18 de maig al P&P El Vendrell.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Video de de Tee a Green

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC