Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26198
03.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 45 - Abril 2015

Xerinola Tennis Mora guanya al P&P Can Cuyàs

   

El cap de setmana 25 i 26 d’abril es va jugar la 5ena prova d’Interclubs a diferents camps de Catalunya. Els camps van ser  Can Cuyàs (St Feliu del Llobregat), Vallromanes, Can Rafel (Cervelló), Peralada, Bonmont (Montgros del Camp), Can Pascual (Arbúcies), El Vallès, Sant Cugat i Sant Jaume (Tarragona). Hi van participar 141 equips entre les 4 divisions i diferents zones i mes de 1100 jugador/es.

Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P Can Cuyàs, el millor resultat individual el va fer l’Albert Gironès (Serrallonga Team - P&P Platja d’Aro) amb 47 cops, seguit de l’Agustín Redondo i el Sergio González amb 2 cops més, companys d’equip Xerinola Tennis Mora. El millor resultat fourball el van fer les parelles LLebaria – Poch (La Trattoria P&P Lleida) i Serra – Clotet (P&P Sant Cebrià) que van fer  48 cops.

L’equip guanyador de la prova va ser el de Sant Andreu de Llavaneres, Xerinola Tennis Mora que va fer 200 cops, 16 sota par. Cal destacar els 49 cops que van fer Redondo i Garcia, van fer 10 birdies entre tots dos, 5 cada un. Aquesta victòria va fer que a la classificació general, Xerinola Tennis Mora passes de la sisena posició a la tercera. Pel que fa a les places capdavanteres de la classificació general, segueix sent líder el P&P Badalona amb 416 punts, seguits de Franciac amb 388 i Xerinola Tennis Mora amb 330.

La resta de divisions estan encapçalades per: 2ª divisió Est: Franciac Pitch, 2ª divisió Oest: Canal Olímpic, 3ª divisió Est: Callejeros, 3ª divisió Oest: Tecnocim Anoia G. Club, 4ª divisió Nord: Cafè Torres P&P Can Pascual, 4ª divisió Centre G-1: RCGP Pitch and Putt, 4ª divisió Centre G-2: Freelance P&P Team i 4ª divisió Sud: P&P Penedès Pastes la Granja

La propera prova serà els dies 23 i 24 de maig a Vallromanes, Mas Pagès, El Vallès, Tennis Mora, Cambrils, Mas Nou, Badalona, Canal Olímpic i bonÀrea.

 

Classificació

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC