Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19925
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

El Rànquing Juvenil passa per Portal del Roc

 

Els dies 3 i 4 de novembre es va disputar al Pitch & Putt Portal del Roc de Vilanova ila Geltrú, la 6ena i última prova del Rànquing FCPP organitzat per la Federació Catalanade Pitch & Putt. Van participar un total de 177 joves jugadors i jugadores, 59 de categoria dels més petits, categoria iniciació i 118 de la categoria competició. 

A la categoria dels més grans els millors jugadors van ser el Roger Fernández i el Jordi Torrecilla, tots dos amb 6 cops sota par i companys de l’equip Sant Joan A i en tercera posició i dos cops més va quedar el Francesc Sala del P&P Bellpuig.

El millor de la categoria d’iniciació va ser l’Alex Albinyana del P&P el Vallès amb 18 punts, seguit del Jan Bofill del P&P Roc 3 amb un punt menys i en tercer lloc i 16 punts el Marc Fito del P&P Vallromanes. A diferència dels de la categoria competició, és que els més petits juguen només 9 forats.

El proper dia 10 de novembre es jugarà al Pitch & Putt Castelló Empuriabrava, la sortida que queda pendent de la 5ena prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil, que es va tenir que aplaçar dues vegades per la climatologia. Després d’aquesta prova ja només quedarà per jugar el Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior el 17 i 18 de novembre. Serà la darrera prova de la temporada i la que definirà el Rànquing Juvenil de pitch & Putt 2012.

Coincidint amb aquesta prova i a la mateixa seu de Portal del Roc, la Federació Catalanade Pitch & Putt va organitzar una recollida d’aliments amb la col·laboració de Càritas per les famílies necessitades de la zona. A més dels juvenils, els jugadors habituals del camp també van participar portant aliments. La recollida va ser un èxit.


Veure àlbum de fotos

Veure notícia publicada a la web del diari Sport

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC