Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19923
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

Francisco Arévalo guanya el Campionat de Catalunya Sènior  2012

Els dies 17 i 18 de novembre es va disputar el Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2012 al P&P Lleida (Torre-Serona), organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar un total de 63 jugadors i jugadores de més de 55 anys.

El Campionat es va jugar a 36 forats, els primers 18 es van disputar el dissabte i el millor jugador d’aquesta primera volta va ser en Joan Martí (P&P Sant Cebrià) que va fer 49 cops, seguit de Francisco Arévalo jugador del P&P Can Rafel, que va fer un cops més i amb un cop sota par va haver 4 jugadors que van  empatar, van ser el Manel López ( P&P Teià),  l’Antonio Serra (P&P Can Cuyàs), Pepe Garcia (P&P El Torrent) i el José Luis Prats (P&P l’Ampolla).

El diumenge a les 10 de matí es donava el tret de sortida a la segona volta del Campionat, l’ordre de sortida dels jugadors va ser per l’ordre de classificació de la primera volta.

El millor resultat del segon dia de competició el va fer l’Oscar Garcia i el Lluís Grifé, tots dos jugadors de Can Rafel amb 51 cops i amb un cop més va quedar el Jesús Sánchez (Forraires Club) i la Pilar Montero (P&P Vallromanes).

Es va proclamar Campió de Catalunya Sènior el Francisco Arévalo amb un total de 103 cops acumulats, sots campió va ser l’Oscar Garcia amb 106 i tercer classificat amb el mateix resultat Lluís Grifé. Els tres jugadors són del P&P Can Rafel de Cervelló.

En la categoria femenina la guanyadora va ser la Pilar Montero amb un total de 106 cops i entre els supersèniors el millor va ser el Manuel López que va fer 108.


Veure Classificacions Campionat de Catalunya Sènior

Veure notícia publicada a la web del diari Sport

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC