Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19924
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

Jaume Vidal guanya al Rànquing FCPP al P&P Sant Jaume

 

El passat pont de Tots Sants de l’1 al 4 de novembre es va celebrar al Pitch & Putt Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys), l’onzena prova del rànquing organitzat per la FederacióCatalana de Pitch & Putt.

El millor resultat el va fer el Jaume Vidal del P&P Mas Gurumbau amb un magnífic resultat de 47 cops, en segona i tercera  posició respectivament van quedar l’actual guanyador del Campionat de Catalunya Matxplay 2012, l’Eric Puig del P&P Franciac i l’Antonio Penalva (P&P Can Rafel), campió del Rànquing FCPP 2011, amb un resultat de 50 cops.  El millor resultat de la categoria femenina el va fer la Mercè Marco (P&P Vendrell) amb un cop sobre par i el millor sènior va ser el Lluís Grifé (P&P Can Rafel) amb 51 cops. El temps en general va ser força ventós, per això només hi va haver 11 jugadors de 181 que hi van participar, que van fer un resultat per sota el par del camp.

Després del Campionat de Catalunya Matxplay i d’aquesta prova de Rànquing, la classificació general queda provisionalment de la següent manera. Lidera la taula el jove Eric Puig amb 421 punts, amb un punt menys ocupa la segona posició el Campió de Catalunya Absolut 2012 Alexandre Albinyana i en tercera posició i 405 punts el Xavier Ponsdomenech (P&P Papalús).

Encapçala la taula de la classificació femenina la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 416 punts, en segona posició es situa la Mercè Marco amb 377 i en tercer lloc l’Isabel Rodríguez  (P&P Portal del Roc) amb 369.

La classificació sènior queda de la següent manera, en primera posició l’Amador Rodríguez (P&P Sant Cebrià) amb 420 punts, seguit de Lluís Grifé amb 395 i en tercera posició i 3 punts menys el Ricardo Betlinski (P&P Vendrell).

Pel que fa a la classificació per territoris, els jugadors que lideren la taula són: per Barcelona l’Alexandre Albinyana, per Girona l’Eric Puig, per Tarragona el Ricardo Betlinski i per Lleida Miquel Porta.

L’ última prova del rànquing FCPP 2012, es disputarà els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre al Pitch & Putt Gualta (Baix Empordà).


Veure Classificacions del Rànquing

Veure Classificacions del RCA

Veure notícia publicada a esportcatala.cat

Veure notícia publicada a deteeagreen.tv

Veure notícia publicada a la web del diari Sport

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC