Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19922
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

José Clos guanya el Campionat de Catalunya Júnior FCPP

Els dies 17 i 18 de novembre es va jugar al Pitch & Putt Sant Cebrià (Maresme) el Campionat de Catalunya Juvenil i Júnior FCPP 2012, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Es jugava sota la modalitat EPPA.

A la categoria dels més petits la d’iniciació, que només juguen 9 forats el guanyador absolut va ser  el Jordi Márquez que va fer 16 punts, seguit del Carles Calvo i l’Ivan Ponsdomenech que en va fer 3 menys.  El campió de la categoria Iniciació Benjamí va ser el Ignacio Aznarez i el guanyador de la Prebenjamí va ser l’Ivan Ponsdomenech.

El guanyador del Campionat de Catalunya Júnior, va ser el José Clos  que va fer 49 cops, seguit del Daniel Moscatel amb 2 cops sobre par. Pel que fa al guanyador del Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2012 va ser la Sònia Sánchez amb 50 cops i en segona posició i dos cops més l’Abraham Alvarez. A les diferents categories els guanyadors van ser, a la categoria Cadet: la Laura Desoi, a l’Infantil el Joel Moscatel, a la categoria Aleví la Marta Andamollo i en categoria Benjamí l’Oriol Martínez.

Aquesta era la última i decisiva prova puntuable pel Rànquing FCPP Juvenil 2012. Un cop disputat el Campionat de Catalunya d’aquest cap de setmana ja quedaven definits els guanyadors del Rànquing Juvenil FCPP 2012. Al campionat hi van participar 136 joves jugadors. I al Rànquing Juvenil hi han participat 400 jugadors en una o més proves.

El guanyador del Rànquing FCPP Juvenil categoria iniciació ha estat l’Ignacio Aznarez amb 83 punts, seguit del Jan Bofill amb 80 i en tercera posició en Jordi Márquez amb 76 punts. Pel que fa a les diferents categories del Rànquing els guanyadors son: categoria Benjamí el Jordi Márquez, la Prebenjamí: Carles Calvo i categoria Iniciació femenina l’Emma Fraces.

I el campió del Rànquing Juvenil FCPP 2012 categoria competició és el jugador lleidatà Daniel Moscatel amb 220 punts, seguit del José Clos amb un punt menys i en tercera posició ha quedat el Jordi Torrecilla amb 215 punts. I pel que fa a les diferents categories els guanyadors son, categoria Júnior: el Lluís Cucurull, a la categoria Cadet el Joan Rios, a l’Infantil el Jordi Torrecilla a l’Aleví el Carlos Vargas, a la Benjamí el Max Mezquita i la unificada femenina de prebenjamí a aleví la Griselda Baeta.


Veure Classificacions Campionat de Catalunya Competició

Veure Classificacions Campionat de Catalunya Iniciació

Veure Classificacions Rànquing Juvenil Competició 2012

Veure Classificacions Rànquing Juvenil Iniciació 2012

Veure àlbum de fotos CC Juvenil

Veure vídeo CC Juvenil

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC