Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2011

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 16784
07.10.2011

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2011

Reglament del Campionat de Catalunya Sènior FCPP 2011 que es jugarà a Platja d'Aro del 28 al 30 d'octubre. Inici de les inscripcions dilluns 10 d'octubre

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL SÈNIOR

DE PITCH & PUTT  2011 FCPP

REGLAMENT

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors nacionals o estrangers que estiguin en possessió de la seva llicència de la FCPP en vigor i que siguin de la categoria sènior. Per homes que compleixin 55 anys o més l’any 2011 i per dones que compleixin 54 anys o més l’any 2011.

Es distingiran les següents categories:

  • 1ª categoria: competidors amb handicap exacte fins a 5,4.
  • 2ª categoria: competidors amb handicap exacte de 5,5 a 13,4.
  • 3ª categoria: competidors amb handicap exacte de 13,5 o superior
  • Categoria supersènior: homes que compleixin 70 anys o més l’any 2011 i dones que compleixin 65 anys o més l’any 2011.
  • Categoria femenina.


Per a que es pugui disputar una categoria, hi haurà d'haver un mínim de 6 jugadors participants.

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a Platja d’Aro el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30 d’octubre de 2011.

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36  forats strokeplay scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El divendres 28 o el dissabte 29, es jugaran 18 forats strokeplay scratch individual i en acabar es farà un tall i els millors 72 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 30.

Passaran el tall un total de 72 jugadors. Aquests 72 jugadors seran els millors classificats a la classificació de la 1ª volta de la competició assegurant un mínim de 12 jugadors de cadascuna de les 3 categories. En cas de no haver-hi un mínim de 6 participants en una categoria, no es reservaran les 12 places de la categoria.

 

En cas de que els empats existents impossibilitin realitzar un tall per a les places adjudicades a cada categoria basant-se únicament en el resultat scratch obtingut, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

 

Els jugadors que hagin passat el tall jugaran 18 forats Strokeplay Scratch Individual el diumenge dia 30.

 

El diumenge 30, es jugaran 18 forats strokeplay scratch individual.

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Les sortides del divendres 28 i dissabte 29 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida.

S’habilitarà inicialment una sortida el divendres dia 28 a les 15:00 i dues sortides el dissabte dia 29 a les 9:00 i a les 12:30. Els jugadors/es participants podran escollir hora de joc. En cas de ser necessàries més places, s’habilitaria una altra sortida el divendres dia 28.

 

El diumenge 30 la sortida serà simultània a les 9:00 agrupant els jugadors per ordre de invers a la classificació resultant de dissabte excepte els 5 partits corresponents als 20 jugadors millors classificats que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 hores del darrer dia hàbil.

En cas de no presentar-se a la segona volta de la competició, els jugadors  hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició com a màxim a l’entrega de la targeta de joc de l’últim recorregut jugat.

En cas de jugadors retirats que passin el tall que dona plaça per jugar el diumenge, no se’ls tindrà en compta a l’hora de realitzar el tall permeten la participació del màxim possible de jugadors.

6.- DESEMPATS

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 33, 35 i 36 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats.

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió absoluts.

Trofeus pels campions i sotscampions de primera, segona i tercera categoria.

Trofeus per al campió i sotscampió supersènior.

Trofeus per a la campiona i sotscampiona femenina.

Els trofeus no són acumulables i l'ordre a seguir per a atorgar els premis és:

Campió absolut.

Campió supersènior.

Campiona femenina.

Sotscampió absolut.

Sotscampió supersènior.

Sotscampiona femenina.

Campió, sotscampió, 1ª categoria.

Campió, sotscampió, 2ª categoria.

Campió, sotscampió, 3ª categoria.

 

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

 

Les inscripcions es podran fer des del dilluns de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del dilluns dia 10 de octubre de 2011 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

 

Cada jugador abonarà 15€ per cada dia de competició.

 

L’inscripció comporta l’autorització per la gravació i difusió d’imatges per qualsevol mitjà.

9.- ENTRENAMENTS

 

Durant la setmana anterior compresa des del diumenge anterior a les 14.00h  fins el dia abans de començar la competició, les jugadores que ja estiguin inscrites podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

 

10.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 25 d’octubre de 2011 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 26 d’octubre  a la plana web www.pitchandputtcat.com

 

 11.- COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.


El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de
l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

 

L’ incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC