Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2011

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 16567
10.09.2011

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2011

Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2011 que es jugarà a Oller del Mas el 8 i 9 d'octubre. Fase prèvia el 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre. Inici de les inscripcions el dilluns 12 de setembre

CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY

INDIVIDUAL DE PITCH & PUTT 2011 FCPP

REGLAMENT

1.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

 

Es jugarà a Oller del Mas el divendres 30 de setembre, el dissabte 1 i el diumenge 2 d’octubre de 2011. S’utilitzaran normes EPPA.

 

El Campionat

 

Es jugarà a Oller del Mas el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre de 2011. S’utilitzaran normes EPPA.

 

2.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

 

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió de la llicència oficial de Pitch & Putt atorgada per la FCPP i handicap, sense importar a quina categoria pertanyin.

 

Els jugadors/es s’hauran d’inscriure a la recepció del camp seu de la competició o a la plana web www.pitchputt.cat al seu apartat d’inscripcions als Campionats. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

El Campionat

 

Participaran 64 jugadors/es.

 

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2010 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia.

 

Els primers 10 classificats al Rànquing Absolut FCPP 2011 després de la prova de Can Cuyàs tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia. Aquestes 10 places directes seran únicament pels 10 primers classificats del Rànquing FCPP 2011 amb independència de si el guanyador del Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2010 es troba també classificat per aquest criteri o si hi ha algun jugador amb plaça directa que renuncia a participar a la competició.

 

La resta de jugadors fins arribar a 64 sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 64 i posteriors, incloent les places directes, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 64 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es desempatarà segons la millor posició al Rànquing Absolut FCPP 2011.

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors.

3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

 

Es jugarà a 18 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

 

Es jugarà en la modalitat matxplay scratch individual. El quadre d’enfrontaments es confeccionarà segons el quadre clàssic de matxplay que dona lloc als enfrontaments seguint el següent ordre:

 

En primer lloc es situarà el Campió de Catalunya Individual Matxplay 2010, seguit pels jugadors que tenen plaça directa per la seva classificació al Rànquing seguint la seva posició al Rànquing Absolut FCPP 2011 i finalment es situaran els jugadors que accedeixen al Campionat per la fase prèvia seguint l'ordre de la mateixa i desempatant en cas d’empat al resultat final segons segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es desempatarà segons la millor posició al Rànquing Absolut FCPP 2011.

El dissabte 8, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 9 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final.

Els jugadors que quedin eliminats en els partits de trentadosaus de final, de setzens de final i de vuitens de final no seguiran jugant classificant-se a la mateixa posició tots els jugadors eliminats en una mateixa ronda.

Els jugadors que accedeixin a jugar el diumenge dia 9 jugaran les tres rondes independentment del resultat dels seus partits per classificar-se des del lloc de campió fins a la 8ª posició.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase prèvia

 

Les sortides del divendres 30, del dissabte 1 i diumenge 2 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida simultània. S’habilitaran inicialment sortides a les 12:30 i a les 16:00 el divendres, a les 9:00 i a les 12:30 el dissabte i a les 9:00 el diumenge. Si fos necessari s’habilitarien més sortides per a que puguin participar tots els jugadors que vulguin. Els jugadors/es participants podran escollir hora i dia de joc sempre que quedin places a l’horari desitjat en el moment d’inscriure’s.

A partir del dimarts que finalitza el període regular d’inscripció no es permetran noves inscripcions estant permesos els canvis d’horari per als jugadors inscrits fins el dia abans de començar la competició sempre que el camp seu de la prova pugui donar conformitat del canvi.

El campionat

 

El dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre s’iniciarà a les 9:00 segons el quadre d’enfrontaments proporcionat per la organització.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. Els jugadors/es que no ho facin es sotmetran al Reglament de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els jugadors que juguin la fase prèvia i no puguin assistir al Campionat hauran d’avisar com al camp seu de la competició com a màxim a l’entrega de l’última targeta de la competició per permetre la incorporació d’un altre jugador a la seva plaça o del contrari el jugador perdrà qualsevol puntuació pel Rànquing provinent del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2011 o Fase Prèvia del mateix.

Si un jugador que tingui plaça per jugar el Campionat es dona de baixa a partir de dilluns 3 d’octubre, se’l substituirà pel següent jugador de la Fase prèvia sense refer el quadre de la competició i passant aquest últim a ocupar el lloc del jugador que ha estat baixa.

6.- DESEMPATS

En cas d’empat en un partit després de disputar 18 forats sota la modalitat Matxplay Individual, els jugadors/es continuaran jugant començant pel primer forat del seu recorregut fins a desempatar.

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió/ona , sotscampió/ona, tercer i quart classificat/ada.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat pels jugadors registrats.

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del dilluns dia 12 de setembre de 2011 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts dia 27 de setembre de 2010 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 29 de setembre a la plana web www.pitchandputtcat.com

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase prèvia

 

Cada jugador abonarà 15 Euros en concepte de green fee per jugar la fase prèvia.

 

El Campionat

 

El dissabte cada jugador abonarà 15 Euros.

 

El diumenge cada jugador abonarà 15 Euros.

 

11.- ENTRENAMENTS

 

Durant la setmana anterior a la Fase prèvia compresa des del diumenge anterior a les 14.00h  fins el dia abans de començar la competició, els jugadors que ja estiguin inscrits podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

 

Durant la setmana anterior a la Competició compresa des del diumenge anterior a les 14.00h  fins el dia abans de començar la competició, els jugadors que ja estiguin inscrits podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat.

 

12.- CADDIES

 

No es permetran caddies a la Fase Prèvia.

 

Es permetran els caddies al Campionat sempre que la persona que actuï com a caddie s’identifiqui a l’àrbitre de la competició i no tingui cap volta pendent de jugar en el Campionat.

 

12.- PUNTUACIÓ DEL CAMPIONAT PEL RÀNQUING FCPP 2011

 

Degut al canvi de format del Campionat aquest any, la Comissió Esportiva FCPP es veu obligada a modificar les taules de puntuació d’aquest Campionat en el Rànquing FCPP 2011 amb coherència al Reglament de la competició i tal com ja s’advertia al Reglament inicial del Rànquing FCPP 2011 quedant de la següent forma:

 

La següent puntuació s’aplicarà a la categoria Absoluta i a les categories provincials en funció de la posició a la classificació final del Campionat:

Guanyador 60

Empats del 9º al 16º  40

2º 55

Empats del 17º al 32º  38

3º 52

Empats del 33º al 64º  36

4º 50

5º 48

6º 46

7º 44

8º 42

 

Els jugadors que hagin jugat la fase prèvia del Campionat tindran 20 punts no acumulables als aconseguits per jugar el Campionat.

Puntuació Rànquing Sènior/Femení per classificació al Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2011:

Guanyador 55

Empats del 9º al 16º  35

2º 50

Empats del 17º al 32º  33

3º 47

Empats del 33º al 64º  31

4º 45

5º 43

6º 41

7º 39

8º 37

 

Els jugadors que hagin jugat la fase prèvia del Campionat tindran 20 punts no acumulables als aconseguits per jugar el Campionat.

13.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

14.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

15.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.


El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

 

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC