Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Femení FCPP 2011

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 16688
23.09.2011

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Femení FCPP 2011

Reglament Campionat de Catalunya Femení FCPP 2011 que es jugarà al P&P Montseny del 15 al 16 d'octubre. Inscripcions a partir del dilluns dia 26 de setembre

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

DE PITCH & PUTT - 2011

 

REGLAMENT

 

1.- LLOC I DATES

 

Es jugarà al P&P El Montseny , els dies 15 i 16 d'octubre de 2011.

 

2.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió de la seva llicència de la FCPP en vigor.

 

El nombre màxim de jugadores inscrites serà de 72 a cadascuna de les 2 sortides simultànies previstes per dissabte. La primera volta es jugarà a les 9:00 i a les 12:30h la segona.

 

En cas d’excedir el nombre de places previstes, s’habilitaran més sortides per a que puguin participar totes les jugadores que vulguin.

 

3.- CATEGORIES

 

Es distingiran les següents categories:

1ª categoria: competidores amb qualsevol Handicap.

2ª categoria: competidores amb Handicap Exacte 5,5 o superior.

3ª categoria: competidores amb Handicap Exacte 13,5 o superior.

 

S’entregaran premis d’aquelles categories amb un mínim de 6 jugadores participants, en cas de haver menys de 6 jugadores participants en una categoria, aquestes optaran al premi de la categoria immediatament superior.

 

4.- FORMULA DE JOC

 

Es jugaran 36 forats Strokeplay Scratch Individual.

 

Dissabte es jugaran 18 forats Strokeplay Scratch Individual.

 

Passaran el tall un total de 72 jugadores. Aquestes 72 jugadores seran les millor classificades a la classificació de la 1ª volta de la competició assegurant un mínim de 12 jugadores de cadascuna de les 3categories. En cas de no haver-hi un mínim de 6 participants en una categoria, no es reservaran les 12 places de la categoria.

 

En cas de que els empats existents impossibilitin realitzar un tall per a les places adjudicades a cada categoria basant-se únicament en el resultat scratch obtingut, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les jugadores.

 

Les jugadores que hagin passat el tall jugaran 18 forats Strokeplay Scratch Individual el diumenge dia 16.

 

5.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

Les sortides del dissabte 15 seran simultànies per ordre de handicap a cada sortida simultània. S’habilitaran sortides a les 9:00 i a les 12:30. Les jugadores participants podran escollir hora de joc.

 

La sortida del diumenge 16 serà per ordre invers a la classificació de la primera volta, iniciant-se la sortida a les 10:00. Tots els partits s’iniciaran amb sortida simultània a les 10:00 excepte els 5 partits corresponents a les 20 jugadores millor classificades que jugaran pel tee de l’1 amb sortides consecutives.

 

6.- DESEMPATS

 

Pel lloc de campiona absoluta, es desempatarà a “mort sobtada” començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el empat.

 

La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats. En cas de persistir l’empat es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats de la darrera volta.

 

La resta es classificarà ex-aequo.

 

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les jugadores.

 

7.- TROFEUS

 

Trofeu per a la campiona i sotscampiona absolutes.

 

Trofeu per a la campiona, sotscampiona de 1ª, 2ª i 3ª categoria.

 

Els trofeus no són acumulables. S’atorgaran primer els premis de campiona i sotscampiona absoluta i posteriorment el corresponents a les categories.

 

Es lliuraran a la Nit del P&P 2011

 

8.- INSCRIPCIONS

 

Les inscripcions es realitzaran a la recepció del camp seu de la competició o mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web www.pitchputt.cat per les jugadores registrades.

Les inscripcions es podran fer des del diumenge de tres setmanes abans de la competició, es a dir, a partir de les 0 hores del dilluns dia 26 de Setembre de 2011 mitjançant el mòdul d’inscripcions a la plana web o dins de l’horari comercial del camp seu de la competició.

 9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

 

Es tancaran el 11 d’Octubre de 2011 a les 24 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 13 d’Octubre a la plana web www.pitchandputtcat.com

 

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

El dissabte cada jugadora abonarà 15 Euros. Les jugadores que passin el tall abonaran 15 Euros per jugar el diumenge.

 

11.- ENTRENAMENTS

 

Durant la setmana anterior compresa des del diumenge anterior a les 14.00h  fins el dia abans de començar la competició, les jugadores que ja estiguin inscrites podran entrenar en el camp on es disputi la prova per un preu màxim de 10 euros per jugar 18 forats. Es respectaran els preus i les ofertes de cada camp si aquests són inferiors a 10 euros. En cas d’haver un campionat el preu serà el del campionat

 

12.- DISCIPLINA

 

Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin a jugar a la competició hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició abans de les 12 h. del darrer dia hàbil.

 

En cas de no presentar-se a la segona volta de la competició, les jugadores  hauran de comunicar-ho al camp seu de la competició com a màxim a l’entrega de la targeta de joc de l’últim recorregut jugat.

 

En cas de jugadores retirades que passin el tall per jugar diumenge, no se les tindrà en compta a l’hora de realitzar el tall permeten la participació del màxim possible de jugadores.

 

13.-COMITÈ ORGANITZADOR

 

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

 

14.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

 

Estarà format per dos membres de la FCPP i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè un membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

 

15.- OBLIGACIONS DEL CAMP ORGANITZADOR

 

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

 

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
 

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

 

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP. El Comitè Organitzador de la prova és la Comissió Esportiva de la FCPP i en aquest sentit el camp ha de prestar tant al Comitè Organitzador de la prova com al Comitè de Competició de la prova o a qualsevol dels seus membres tots els mitjans de que disposi pel correcte desenvolupament de la mateixa.

 

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2012.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC