Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33430
28.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

Xavier Creus Campió de Catalunya Sènior FCPP 2017

Del 10 al 12 de novembre es va jugar la XVI edició del Campionat de Catalunya Sènior de Pitch & Putt, per a majors de 55 anys, al camp de Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt. Hi van participar 177 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. El Campionat era a 36 forats, els primers 18 els jugadors van poder escollir jugar entre divendres o dissabte i posteriorment es va fer un tall per accedir a jugar la segona part del campionat.

El millor resultat de la primera volta el van fer el Joaquim Punsoda (P&P Teià) i el Mario Sanchez (CE Par 2008) que van fer 2 cops sota par, seguits de l’Ignasi Ibanyez,  Josep Flamerich (Sant Cebrià), Josep Martínez (Gualta), Francesc Xavier Creus (Hcp1)  i  Miguel Perez (Vallromanes) amb un cop més. Els 72 millors jugadors entre totes les categories passaven a jugar  al diumenge. Els resultats estaven molt ajustats, entre les primeres 14 posicions només hi havia 2 cops de diferencia.

El diumenge a les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida a l’última i decisiva volta de la competició. El millor va ser el local Quico Lopez que va fer 4 cops sota par, seguit de John Frederick Evans (Sant Cebrià)  amb un cop més. El local Xavier Creus i el gironí Josep Martínez  van fer 52 cops, resultat que va forçar a fer un desempat a mort sobtada. El desempat es va desfer al forat 1 de 60 metres de distància i el resultat es va decantar cap al local Xavier Creus, proclamant-se Campió de Catalunya Sènior FCPP 2017 amb un total de 105 cops acumulats.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera:

Campió Absolut: Xavier Creus Ventura. Subcampió Absolut: Josep Martinez Martos. Campió 1ª categoria: Josep Perez Saldaña. Subcampió 1ª categoria: Quico Lopez Rodriguez. Campió 2ª categoria: Joan Ponce Martí. Subcampió 2ª categoria: Maria Martinez Fernandez. Campiona Femenina: Núria Dalmau Salamaña. Subcampiona Femenina: Maria Amparo Francisco Aparicio. Campió Supersènior: Pedro Saavedra Recio. Subcampió Sènior: Jaime Llavina Serradell

Posteriorment es va fer l’entrega de premis als guanyadors.


Classificacions

Àlbum de fotos

Link a la web del diari SPORT

 

 Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC