Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33427
28.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

Amador Rodriguez i John Frederick Evans guanyen el 

Rànquing Doble de Platja d’Aro

 

Del 17 al 19 de novembre es va disputar la 2ª prova del Rànquing Doble al P&P Platja d’Aro on hi van participar 294 jugador/es i va estar organitzar per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Les temperatures van ser molt agradables per aquesta època de l’any.

Durant la jornada del divendres van jugar 41 parelles i el millor resultat el van fer el John Frederick Evans i l’Amador Rodriguez (Sant Cebrià) amb un gran resultat de 13 cops sota par, van fer 13 forats en 2 cops (birdies) i la resta amb 3 cops, seguits del David Solé (P&P Cambrils) i el Daniel Stuart Coleman (Can Rafel) amb 44 cops. Durant tot el cap de setmana el nivell de joc va ser altíssim, 88 parelles van jugar per sota el par del camp  però no va haver cap parella que  millorés el magnífic resultat d’Evans i Rodriguez.  Els badalonins Marc Nogueira i Joan Monzó  que van jugar diumenge van igualar el resultat de Coleman i Solé amb 44 cops. Els guanyadors de la classificació handicap van ser l’Albert i el Jose Carlos Valdés que van fer 9 cops sota par.

Pel que fa a la classificació general acumulada, encapçala la taula l’Amador Rodriguez i John Frederick Evans amb 121 punts, seguit del Jordi Sabortit (Vallromanes) i Marc Lloret (Platja d’Aro) amb 116 i en tercera posició hi ha un empat a 112 punts entre Adrian i Albert Sanchez (El Vallès) i els jugadors del Tennis Mora Xerinola Enric Sanz i Jaume Vidal. Els líders de la classificació handicap son l’ Albert i Jose Carlos Valdés amb 119 punts.

La propera cita del Rànquing Doble serà els dies 1,2 i 3 de desembre al P&P el Vendrell.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link amb el Diari Sport

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC