Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33428
28.11.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 73 - Novembre 2017

David Mur guanya el Campionat de Catalunya Juvenil 2017

    

El passat dissabte 11 de novembre es va jugar el Campionat de Catalunya Juvenil de Pitch & Putt FCPP 2017 al Pitch & Putt Lleida a Torre-Serona.  Hi van participar un total de 87 jugador/es entre les dues categories iniciació i competició.

A les 10 en punt de matí d’un dia sense sol i amb molt de fred es va donar el tret de sortida al campionat del grup de la categoria de la categoria competició, els participants havien de tenir com a màxim 18 anys i van jugar al recorregut de mides catalanes, que són  distàncies que van de 40 a 120 metres. El campió va ser el David Mur (P&P Can Cuyàs) que va fer 4 cops sota par, seguit del Dario Silva, l’Ivan Ponsdomenech (Sant Cebrià) i l’Alejandro Pujol (P&P Can Cuyàs) amb un cop més. La classificació final de la categoria dels mes grans va quedar de la següent manera: Campió Absolut: David Mur,  Subcampió Absolut: Dario Silva, Campió Junior; Adrià Martinez amb 52 cops, Campió Cadet: Jordi Márquez amb 52 cops, Campió Infantil: Martina Nadal amb 62 cops, Campió Aleví: Ivan Ponsdomènech amb 51 cops, Campió Benjamí: Jan Farré amb 59 cops i Campiona Handicap Carolina Solavera amb 47 cops.

Pel que fa a la categoria del més petits, la d’iniciació on els participants  poden tenir un màxim de 14 anys i a diferència de la categoria de competició, es que juguen 9 forats i mides EPPA, vol dir que les distàncies dels forats van entre 40 i 90 metres. El Campió va ser Marc Gil (Badalona) amb un cop sobre par, seguit de  Martí Luja amb un cop més, la resta de la classificació va quedar: Campió Aleví: Daniel Marco, Campiona Benjamí: Anna Martínez, Campiona Prebenjamí: Marta Bertran i Campió Handicap: Roger Aparicio.

Un cop finalitzat el Campionat es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions iniciació

Classificacions competició

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC