Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20983
29.04.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

La pluja protagonista de la 4a prova de l’Interclubs Femení ACPP 2013

    

El dia 27 d’abril es va celebrar la 4a prova de l’Interclubs Femení ACPP 2013 organitzada per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar més de 200 jugadores entre les 3 zones. La pluja en va ser la companya protagonista de la jornada.

A la zona Nord es jugava al P&P Can Pascual d’Arbúcies Papalús.  Quan s’havien jugat uns 10 forats de la primera sortida, la prova es va haver de suspendre pel fort aiguat que queia i l’acumulació d’aigua al green que no feien possible jugar.

Pel que fa a la zona centre es va jugar la prova al P&P Tennis Mora, les millors parelles van ser les formades per les jugadores de Vallromanes Montero-González que van fer 6 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip, Holmes-García amb 3 cops més. La classificació per equips la va guanyar l’equip de Vallromanes amb 99 cops, seguides del HCP Olewer que va fer 110 i en tercera posició Teià Swing amb 114.

Les jugadores de la zona Sud van jugar al P&P Can Rafel de Cervelló, la millor parella va ser la formada per Serra i Llumà del Can Cuyàs Vermell amb 54 cops, seguides de  Jaen i Serrano del Vallès amb 56. Pel que fa a la classificació per equips de la prova l’equip guanyador va ser Can Cuyàs Vermell amb 112 cops, seguides del P&P El Vallès i Roc3 amb un empat a 116 cops. El Vallès van quedar segon en tenir millor resultat en la tarja descartada.

La classificació acumulada scratch està encapçalada per Franciac Blau amb 290 punts a la zona Nord, Vallromanes amb 400 punts a la zona Centre i Portal del Roc a la zona Sud amb 344. Pel que fa a la classificació handicap encapçala la taula Franciac Swing Factory (Nord), Vallromanes (Centre) i Next Tee Manresa (sud).

La propera prova es jugarà el dia 2 de juny al P&P Badalona, al P&P Franciac i al P&P bonÀrea.


Classificació

Àlbum de fotos

Link noticia Golf Amateur / SPORT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC