Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20980
29.04.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

L’irlandés Liam O’Donovan guanya el  VII Open Catalunya

   

   

El cap de setmana 6 i 7 d’abril es va jugar al Teyco P&P l’Ampolla (Terres de l’Ebre) el VII Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt, organitzat per la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt). En total van participar 123 jugadors de la majoria d’associacions europees de Pitch & Putt. Destacava la presència de set dels primers deu jugadors del Rànquing d’Europa, entre ells el campió d’Europa Ian Farelly .

El dissabte es van disputar 36 forats. Després de jugar-se els dos primers recorreguts de dissabte, Xavier Ponsdomènech liderava la classificació amb un acumulat de 6 cops sota par, havent fins un total de 5 jugadors amb 5 cops o menys de diferència amb el líder provisional, 4 d'ells irlandesos i un holandès.

Després de jugar-se els primers 9 forats de l'últim recorregut, 4 jugadors mantenien els seus resultats per lluitar per la victòria, encapçalant la classificació provisional amb 7 cops sota par l'irlandès Liam O'Donovan, seguit a un cop pel també irlandès Eamon Gibney i el català Xavier Ponsdomènech i a dos cops per l'irlandès Christopher Gallagher.

En uns darrers forats molt emocionants per les constants alternances en el lideratge provisional de la prova destaquen els dos birdies que Liam O'Donovan i Xavier Ponsdomènech aconseguien al forat 12 deixant tots dos la bola molt aprop de bandera amb el cop de sortida i els dos birdies que els mateixos jugadors aconseguien en el forat 14, en aquest cas amb un magnific cop d'aproximació per part del Liam O'Donovan des de fora de green que deixava la competició en mans de tres jugadors en els tres últims forats de la competició liderat per un sol cop d'avantatge per en Xavier Ponsdomènech.

En Eamon Gibney que jugava un forat per endavant, perdia les possibilitats de guanyar la competició en només poder fer tres pars en els últims tres forats i en Liam O'Donovan aconseguia empatar al Xavier Ponsdomènech en fer un birdie en el forat 17 coliderant la competició provisionalment. Tots dos jugadors afrontaven el darrer forat empatats deixant les seves respectives boles molts properes a bandera i jugant primer la seva bola en Xavier Ponsdomènech amb una caiguda de dreta a esquerra que va estar apunt d'entrar. Finalment en Liam O'Donovan aconseguia el birdie final amb un cop gairebé sense caiguda que li donava el resultat final de 10 cops sota par i aconseguint així la victòria final per un sol cop de diferència amb el segon classificat.

La resta de les primeres posicions van ser per l’irlandès Eamon Gibney en tercera posició amb 154 cops, en quarta posició el també irlandès Ian Farrelly amb 156, i en cinquena posició van empatar l’holandès Rinus Huberts i l’irlandès Cristopher Gallagher Lucan amb  158 cops.

En categoria femenina la guanyadora va ser la jugadora holandesa Herma Kleinlugtenbeld amb 174 cops seguida de les catalanes Marilyn Holmes amb 177 i Pilar Montero amb 178.   En categoria juvenil el guanyador va ser el jugador andorrà Ricard Morat amb 171 cops. En sèniors, jugadors majors de 55 anys hi va haver un empat en primera posició amb 163 cops entre l’andorrà Pepe Garcia i el noruec Anders Chr Juel

A l’acte d’entrega de premis van assistir com autoritats l’alcalde de l’Ampolla Sr Francesc Arasa, la representant Representant Territorial d’Esports de les Terres de l’Ebre de la Generalitat de Catalunya Sra Cinta Espuny, el president de la FCPP i vicepresident de la FIPPA Sr Víctor Moscatel i el vicepresident de la FIPPA Sr Joep Van Mourik

 

Link a les classificacions

Link al video de UFEC.TV

Link al video de Tot Pitch & Putt

Link al video de Tee a Green

Link a l’àlbum de fotos

Link al web del Diari Sport

Link al web de esportcatala.cat

Link al web de la Generalitat

Recull de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC