Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20979
29.04.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 23 - Abril 2013

Campanya “Benvinguts al Pitch”

  

Amb l’objectiu de donar conèixer el món del Pitch and Putt, captar nous jugadors i ajudar als camps i clubs a promoure les seves activitats, l’Associació Catalana de Pitch and Putt ha posat en marxa la campanya “Benvinguts al Pitch”, una promoció per oferir una classe gratuïta a un jugador novell amb l’objectiu que conegui l’esport. Seria un baptisme en P&P. El gruix de l’oferta és de mil classes que es poden fer efectives en 36 camps que pertanyen a l’associació.

La campanya també servirà per a recordar que es pot jugar a P&P a molta gent que ha jugat alguna vegada al nostre esport però que no és practicant habitual. Serà un recordatori que jugar a P&P és una forma divertida, social i en mig de la natura de practicar esport.

La campanya començarà el 29 d’abril i tindrà un mes de durada aproximadament, aprofitant el començament de temporada.

Consta d’un microsite www.1000classesgratis.cat per poder inscriure’s a la classe gratuïta, una campanya de ràdio a RAC1, i una amplia cobertura a les xarxes socials mitjançant els canals de Facebook Twitter i Youtube. A més s’ha donat suport als camps per reforçar la campanya mitjançant pòsters i flyers personalitzats. També apareixeran anuncis a l’aplicació musical  Spotify.

Per a més informació sobre la campanya podeu visitar a partir del dia 29 d’abril el microsite www.1000classesgratis.cat o bé la plana www.pitch.cat a més de les nostres xarxes socials www.facebook.com/pitchandputt.cat i www.twitter/pitchputtcat

 

Web de la campanya

Podeu sentir una de les falques

Podeu veure un dels vídeos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC