Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20575
06.03.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Heribert Bernat i José Sánchez guanyen la Copa ACPP de

 Parelles Sèniors 2013

 

Els dies 1, 2 i 3 de març es va jugar la Copa ACPP Parelles Sèniors al P&P El Vallès (Terrassa), organitzada per l’Associació Catalana de P&P. Hi van participar 52 parelles.

La primera volta de la competició es va jugar sota la modalitat fourball, la millor parella va ser la formada per Josep Maria Bordas i el Primitivo de la Fuente que van fer 48 cops, tots dos del P&P Sant Cebrià, en segona posició i un cop més va quedar l’Eugenio González (C. G. Mare Nostrum) i el Gregori López (Semar) i amb els mateixos cops i ocupant la tercera posició el Juan Gil i L’Emilio Villodres  del P&P Badalona.

Les parelles participants havien de passar un tall per jugar la 2ona volta del campionat, que van passar 27 parelles (entre la categoria scratch i la handicap). La segona volta es va jugar sota la modalitat foursome, probablement la més exigent en modalitat de parelles. Els millors van ser el Jose Sánchez i l’Heribert Bernat (tots dos del P&P Sant Jaume) que van fer 49 cops, en segona posició i 2 cops sota par va quedar el Gregori López i l’Eugeni González i amb 53 cops l’Antonio Serra (P&P Can Cuyàs) i el Daniel Serrano (A.D. Forat 19)

Després de disputar les dues voltes de la competició els Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2013 van ser l’Heribert Bernat i el Jose Sánchez que van fer un acumulat de 99 cops, els sots campions van ser l’Antonio Serra i el Daniel Serrano amb 104 cops i la tercera posició la va ocupar l’Antonio Jiménez i l’Eusebio Marín amb un cops més.

Pel que fa a la classificació handicap els guanyadors van ser l’Eugenio González i el Gregori López amb 102 cops, en segona posició va quedar el Juan Salinas i el Salvador Pau (tots dos del C. G. Natació Montjuïc) amb 2 cops més i en tercera posició el Joan Mallafre i el Pere Albelda (els dos del PiP.cat)

Posteriorment al Campionat es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.

Classificació

Video de Tot Pitch & Putt

Fotos

Notícia al web golfamateur.es del diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC