Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20574
06.03.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Vallromanes, Franciac Blau i Portal del Roc lideren l’Interclubs Femení.

 

El 16 de febrer es va jugar la 2ona prova de l’Interclubs Femení ACPP, organitzat per l’Associació Catalana de P&P. Els equips van jugar al P&P Castelló, al P&P Teià i a P&P Portal del Roc. Hi van participar més de 200 jugadores.

Les millors jugadores de la zona Nord van ser la parella Desoi – Farrés que van fer 4 sota el par del camp, seguides de la parella Pujol – Maurey que van fer el par, totes del P&P Franciac.

A la zona centre les millors van ser la Carolina González i la Rosalia Oliva que van fer 49 cops, seguida de la Pilar Montero i la Montserrat Garcia amb 2 cops més, totes de l’equip de Vallromanes. I pel que fa a la zona Oest la millor parella va ser la local, Rodriguez – Perez amb 50 cops, seguida de la parella del P&P Oller del Mas, Noet – Alvarez amb 52 cops.

L’equip que va guanyar la prova scratch a la zona Est va ser l’equip Franciac Blau amb 104 cops, seguit de l’equip local Castelló Femení amb 111. Pel que fa a la zona centre l’equip guanyador va ser Vallromanes amb 8 cops sota par, seguit de l’equip badaloní Noies de Godmar amb 120 cops. I a la zona Oest el guanyador va ser l’equip local Portal del Roc amb 102 cops, seguit del P&P Lleida Femení amb 4 cops més.

La taula de la classificació general està encapçalada pels següents equips: a la zona Nord l’equip Franciac Blau amb 200 punts, seguit de castelló Femení amb 170 i en tercera posició l’equip del maresme Sant Cebrià Femení Taronja amb els mateixos punts. A la zona centre, la lidera Vallromanes amb 200 punts, en segona posició Hcp 1 Olewer amb 170 i en 3era posició i 154 punts l’equip de Noies de Godmar. I a la zona Sud encapçala la taula Portal del Roc amb 200, seguit del P&P Lleida Femení amb 170 i en tercera posició l’equip de Vendrell Ladies amb 154 punts.

Pel que fa a la classificació handicap ocupen la primera posició Franciac Swing Factory (zona Est), Hcp 1 Olewer ( centre) i Next tee Manresa (zona sud).

La propera prova es jugarà el dia 10 de març a Papalús, Vallromanes i Oller del Mas.

Classificació

Fotos

Notícia al web golfamateur.es del diari Sport

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC