Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20573
06.03.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Franciac lidera el Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2013

 

Els dies 9 i 10 de febrer es va disputar la segona prova del Campionat de Catalunya per Equips 2013 a diferents camps d’arreu de Catalunya organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. En total hi van participar 145 equips i més de 1.100 jugadors.

A primera divisió van jugar al P&P Fornells (Fornells de la Selva). El millor resultat individual el va fer l’Enric Sanz (P&P BadalonaOdyssey) que va fer 46 cops, seguit de Juan Gil (P&P Badalona Pantaiberic) que va fer 4 cops sota par, els mateixos que el José Sánchez (P&P Sant Jaume), Jordi Niñerola (P&P Vallromanes), l’Eric Puig (P&P Franciac)i l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià).

Pel que fa a les parelles les millors va ser les parelles Méndez - Poch (P&P Franciac) i Sweeney - Marti (P&P Sant Cebrià) que van fer 44 cops seguida de la parella del P&P Badalona Odyssey Corral – Posilio  amb un cop més. L’equip guanyador de la prova va ser l’equip de Franciac amb 19 cops sota par, seguit de l’equip P&P Badalona Odyssey amb el mateix resultat i amb 3 cops més va quedar en tercera posició l’equip P&P Badalona Pantaibèric.

La classificació acumulada després de la segona jornada queda provisionalment de la següent manera, en primera posició l’equip de Franciac amb 164 punts, en 2ona posició i 152 punts l’equip Badalona Pantaibèric i en tercer lloc l’equip P&P Badalona Odyssey amb 146 punts. La quarta posició és per a Sant Cebrià Blanc amb 144 punts.

Pel que fa a la resta de divisions els equips que lideren la taula son: 2ona divisió Est: Papalús A. 2ona divisió Oest: Fora Límits. 3era Est: Platja d’Aro Cristinenc Ridaura. 3era Oest: Vilafortuny – Font Gili Industrial. 4arta Nord: Els Dracs de Franciac. 4arta Centre G-1: Pitch And Putt Sabadell. 4arta Centre G-2: Teià Rusky Team. 4arta Sud: Los Irreductibles.

La propera jornada es jugarà els dies 13 i 14 d’abril a Lleida, a Mas Pagès, P&P Sant Jaume, Peralada, Cambrils, Papalús, Tennis Mora, Canal Olímpic i Portal del Roc.

Classificacions

Fotos

Notícia al web golfamateur.es del diari Sport

Notícia publicada al web esportcatala.cat

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC