Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu desembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20084
20.12.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu desembre 2012

Joel Moscatel i Martí Arribas guanyen la Copa ACPP Parelles Juvenils 2012

 

El passat dia 2 de desembre es va celebrar al Pitch & Putt Badalona la Copa ACPP Parelles Juvenils 2012 organitzada per l’Associació Catalana de Pitch & Putt, hi van participar un total de 26 parelles i es va jugar sota la modalitat EPPA.

Les parelles participants van jugar una volta fourball Stableford i podien, les temperatures van ser gèlides però amb molt de sol, cosa que va fer que els joves jugadors tinguessin un dia més agradable.

Els guanyadors en categoria scratch van ser el Joel Moscatel del P&P Lleida i el Martí Arribas que van fer 50 cops, en segona posició i un cop més van quedar el Daniel Marcos i l’Eric Vernet i amb 52 cops l’Alejandro Gimeno i el Marc Ibanyez tots quatre, jugadors locals.

Pel que fa a la categoria handicap els guanyadors van ser l’Alex Guillén i el Jordi Julià del P&P El Vendrell amb 45 punts, en segona posició van quedar els germans del P&P Badalona el Juqui i la Cora Guerra  amb 42 punts i en tercera posició la parella del P&P Franciac l’Antoni Diaz-Tarrago i el Joan Ferrer que van fer també el mateix resultat.

Una vegada finalitzada la competició es va fer l’entrega de premis als guanyadors de cada una de les categories.

 

Link de la classificació final

Link a l’àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC