Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu desembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20083
20.12.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu desembre 2012

Marta Farrés i Eric Puig guanyen la Copa ACPP Parelles Mixtes

Del 23 al 25 de novembre es va jugar al Pitch & Putt Sant Cebrià (El Maresme) la Copa ACPP Parelles Mixtes 2012, organitzada per l’Associació Catalana de P&P. Hi van participar un total de 112 parelles. Aquesta competició consta de 3 voltes, la primera es juga sota la modalitat fourball, la segona greensome i la tercera i més exigent la foursome. Per accedir a jugar les dues últimes voltes s’ha de passar un tall al que només hi poden accedir les 36 millors parelles. El tall després de la primera volta va quedar a 53 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van passar a participar la segona part del Campionat.

La primera volta es va jugar entre divendres 23 i dissabte 24, la millor parella va ser la composta pels germans Sergio i Carolina González ell, actual Campió de Catalunya Dobles i ella Campiona de Catalunya Femenina 2012 que van fer 46 cops, tots dos del P&P Vallromanes, amb un cop més va quedar el Roger Albiñana (P&P El Vallès) i la Gabriela Chavarria i en 3era, 4arta, 5ena i 6ena posició va haver una empat a 48 cops, entre les parelles Xavier Ponsdomenech i l’Irina Kameneva (P&P Papalús), el Xavier López i la Marta Trillo (P&P Teià), l’Eric Puig (P&P Franciac) i la Marta Farrés (P&P Badalona) i el Paco Salido i la Dolores Alcázar (P&P Portal del Roc) campions de l’edició 2010.

El diumenge  a les 10:00 en punt de matí s’iniciava la segona volta greensome. La millor parella va ser l’actual Campió de Catalunya Matxplay l’Eric Puig i la Marta Farrés que van fer un gran resultat de 9 sota el par. Després d’aquesta volta, la jove parella ja lideraven el Campionat amb un total acumulat de 93 cops, en segona posició els germans González amb 96 cops  i amb un cops més la parella Albiñana-Chavarria.

Cap a les 14:00h del migdia, s’iniciava la 3era i última volta, la més exigent de totes ja que aquesta modalitat no permet cap marge d’error a cap membre de la parella.

El grup dels líders anaven força igualats, al forat 16 la diferència entre les dues parelles és va reduir, per que el Sergio i la Carolina van fer birdie, al forat 17 va sortir la jugadora del P&P Badalona fent un gran cop i deixant la bola molt a prop del forat i l’Eric no va fallar, van fer birdie. Al forat 18 una mala sortida de la Campiona de Catalunya va fer que la bola anés a parar sota d’un arbre i allà es van esvair totes les possibilitats d’emportar-se la Copa ACPP Parelles Mixtes, perquè l’Eric l’havia deixat a green de primer cop. Així és van proclamar Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2012 i la classificació final va ser:

 

Campions Eric Puig i Marta Farrés amb 145 cops

Sots campions: Sergio Gonzalez i Carolina Gonzalez 149 cops

3er classificats: Xavier López i Marta Trillo 150 cops

4art Classificats: Roger Albinyana i Gabriela Chavarria 151 cops

5ens classificats: Kenneth Joseph i Marilyn Holmes 152 cops


Veure link de la classificació

Veure link de l’àlbum de fotos

Veure link del web del diari SPORT

Veure link del web de esportcatala.cat


Notícia publicada a el Mundo Deportivo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC