Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu desembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20082
20.12.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu desembre 2012

Barcelona s’imposa als altres territoris

 

El 16 de desembre es va jugar al P&P Oller del Mas (Manresa) la I Final dels Combinats Territorials. Van participar 72 jugadors i jugadores provinents dels 4 territoris, 18 de cada una d’ells i  va estar organitzat per l’Associació Catalana de P&P.

Va ser una competició per equips, cada un d’ells estava format per 9 jugadors de categoria absoluta, 3 categoria femenina, 3 sèniors i 3 juvenils. El format de la competició va ser Matxplay i dins de l’equip havien  partits individuals i d’altres de parelles.

El bon temps i el bon ambient va acompanyar el que va ser l’última competició oficial de la temporada 2012. Per iniciar els primers enfrontaments es va fer per sorteig entre territoris i van jugar Barcelona contra Tarragona i Lleida contra Girona. Després de la primera fase el resultat va ser  Barcelona 12 – Tarragona 0 i Lleida 6 – Girona 6, el desempat entre aquests dos equips es va fer per mort sobtada, per part de Girona el representant va ser l’Eric Puig i per Lleida el juvenil Joel Moscatel. Al forat 1 el jugador lleidatà va fer birdie i significava que classificava el seu equip per la final.

Al migdia s’iniciava la segona fase de la competició i els enfrontaments d’aquesta ronda van ser Barcelona contra Lleida pel primer i segon lloc i l’altre enfrontament era per la 3era i 4arta posició, entre Girona i Tarragona.

Finalment la selecció guanyadora va ser la de Barcelona davant de Lleida sotscampiona, per 7 a 5. En tercera posició va quedar Girona que va guanyar a Tarragona per 8,5 a 3,5.

Per finalitzar la competició es va fer a la mateixa seu l’entrega de la Copa a Barcelona i es va entregar una medalla a tots els participants en aquesta Final de la Copa Territorial.


Link a l’àlbum de fotos

Link a esportcatala.cat

Link al web del diari SPORT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC