Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament de Pitch and Putt

Ets a:  IniciNotíciesReglaments FCPPNotícia id 6863
09.08.2007

Reglaments FCPPReglament de Pitch and Putt

Reglament de Pitch and Putt
REGLAMENT DEL PITCH AND PUTT de la Associació Catalana de Pitch and Putt (ACPP) i de la Federació Catalana de Pitch and Putt (

REGLAMENT DEL PITCH AND PUTT de l’Associació Catalana de Pitch and Putt (ACPP) i de la Federació Catalana de Pitch and Putt (FCPP)

 

 

El Pitch and Putt és una modalitat esportiva que a Catalunya es regeix per les normes que es mencionen a continuació i que segueixen les obligacions i recomanacions de la European Pitch and Putt Association(EPPA) i de la Federation of InternationalPitch and Putt Associations (FIPPA), entitats reguladores del Pitch and Putt a nivell europeu i nivell mundial respectivament.

 

Aquestes normes són de compliment obligatori en els camps associats i adherits a l’ACPP així com als clubs afiliats i adherits a la FCPP per a que tingui validesa qualsevol competició oficial d’aquest esport celebrada en el territori català.

 

  1. Amb l’aprovació expressa de l’EPPA i de la FIPPA, els recorreguts de Pitch and Putt catalans tenen una longitud total de 1.000 metres com a mínim i 1.600 com a màxim. La longitud dels forats no pot ésser inferior als 40 metres ni superior als 120, sempre mesurats a centre de green.
  2. Els jugadors han de donar el seu cop de sortida des d’una superfície artificial, utilitzant o no un suport (tee), segons el seu criteri.
  3. El número de pals no pot ésser superior a set inclòs, obligatòriament, el putter.
  4. En les competicions amb normativa internacional es jugarà amb la normativa establerta per l’EPPA i la FIPPA: distància màxima d’un forat, 90 metres; distància total màxima per als divuit forats, 1.200 metres; tres pals, dels quals un ha d’ésser el putter; en el cop de sortida cal col·locar la bola obligatòriament damunt d’un suport (“tee” ).
  5. Segons la normativa internacional el Pitch and Putt ha de tenir el seu sistema propi de handicap. L’ACPP i la FCPP comparteixen l’ús del mateix sistema de handicap, que es l’únic aplicable en les seves competicions oficials.
  6. Mentre no hi hagi una reglamentació específica pròpia en un cas concret, l’ACPP i la FCPP accepten les normes de la R&A Society of Saint Andrews, inclòs l’Estatut del Jugador Afeccionat.
  7. Els camps associats o adherits a l’ACPP i els clubs afiliats o adherits a la FCPP hauran de tenir en compte les Recomanacions de Seguretat previstes en el document elaborat al respecte el mes de maig de 2000 i estar en possessió de les assegurances i llicències administratives corresponents. Igualment, hauran d’acomplir amb les normatives, reglaments i acords establerts per les Assemblees de  l’ACPP i la FCPP.
  8. El Pitch & Putt a Catalunya es defineix com un esport en que homes i dones de totes les edats participen en les mateixes condicions. Malgrat això es recomana el què hi hagi classificacions en les categories femenina, sènior i juvenil per a fomentar l’esport entre aquests col·lectius.

 

 

 

Aprovat per les Assemblees Generals de la Federació Catalana de Pitch and Putt i de la Associació Catalana de Pitchand Putt del 27 de març de 2007.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC