Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Marc Garcia Pinto guanya l’Absolut

Ets a:  IniciNotíciesNotes de PremsaNotícia id 6854
11.06.2007

Notes de PremsaMarc Garcia Pinto guanya l’Absolut

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació en relació a la finalització del Campionat de Catalunya Absolut
Pagina nueva 1

Marc Garcia Pinto guanya l’Absolut

El jove jugador gironí Marc Garcia Pinto s’ha proclamat campió de Catalunya Absolut de Pitch & Putt en la competició celebrada el 9 i 10 de juny al P&P Fornells (Fornells de la Selva-Gironès) organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

En Marc amb 15 anys era el jugador més jove de la competició i també ha estat el jugador més jove en guanyar el Campionat de Catalunya Absolut. El triomf del jugador del P&P Fornells es va iniciar amb una magnífica primera volta de 49 cops que li va permetre liderar la prova des d’un inici empatant amb el badaloní Enric Sanz. A la segona volta en Marc va fer 53 cops, els mateixos que Enric Sanz resultat que feia que es mantingués l’empat. Com a perseguidors tenien a Paco Salido de Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú-Garraf) i Josep Martinez del P&P Gualta (Gualta-Baix Empordà) a tres cops. La gran experiència del Paco amb tres Rànquings i el bon nivell de forma del Josep que és el vigent campió de Catalunya de parelles, feia preveure una forta lluita en la jornada del diumenge on quedaven per jugar-se 36 forats.

A la tercera volta els dos líders feien el mateix resultat amb 54 cops i per darrera arribava en Jordi Salvà del P&P Franciac (Caldes de Malavella-La Selva) amb 48 cops que s’afegia a un triple empat que posava tota l’emoció a la darrera volta. En Jordi Salvà ha mostrat un gran nivell de jocdurant tota la temporada ja que és el segon del rànquing català. En Marc Lloret del P&P Platja d’Aro (Baix Empordà) quedava quart a tres cops dels líders. El fet de no estar en el grup dels líders i la seva gran experiència en encontres internacionals i en haver guanyat dues vegades l’Absolut també feien que el Marc Lloret estigués entre els favorits.

La darrera volta semblava que seria per qui psicològicament i físicament pogués aguantar millor la pressió. Tot es va decidir en els dos darrers forats quan en Jordi Salva en el 17 va tenir l’oportunitat d’empatar però es va quedar curt. En el 18 va sumar un cop més quan tot ja estava decidit.

Pocs pensaven que el més jove pogués guanyar però davant de la sorpresa de tot el públic en Marc Garcia Pinto va demostrar amb el millor resultat de la volta amb 52 cops que era per mèrits propis el nou campió de Catalunya Absolut de Pitch & Putt del 2007. En Marc té un gran futur esportiu per davant ja que a l’alt nivell de joc ha demostrat una gran fortalesa mental.

Hores després de finalitzar la competició el jugador del P&P Badalona (Badalona-Barcelonès) Enric Sanz va ser protagonista de la notícia de Fair Play. El propi jugador repassant els resultats publicats es va adonar que el seu resultat en la darrera volta no coincidia amb el resultat publicat. Després de revisar la tarja es va veure que en el forat 15 hi constava a la seva tarja 4 cops quan havien de ser 5. En haver signat la seva tarja amb un resultat inferior al resultat realitzat significava la seva desqualificació. Segurament si no hagués estat per l’honradesa del propi jugador el resultat s’hagués mantingut hi hauria tingut la 4a plaça final.

El Pitch & Putt va arribar aquesta setmana passada a les 14.000 llicències i s’espera que a finals d’aquest any ja hi hagi més de 15.000 jugadors i jugadores federats. El nombre de competicions no para de créixer i s’espera en passar de les 1.000 competicions en el 2007 amb més de 100.000 jugadors/es inscrits. A finals d’octubre es celebrarà la gran competició del P&P europeu a Chia, Sardenya, Itàlia on s’espera que la Selecció Catalana pugui lluitar per estar entre els primers equips.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC