Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Els germans Martínez Martos campions de Catalunya de P&P en parelles

Ets a:  IniciNotíciesNotes de PremsaNotícia id 6853
16.04.2007

Notes de PremsaEls germans Martínez Martos campions de Catalunya de P&P en parelles

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació en relació a la finalització del Campionat de Catalunya Dobles
Pagina nueva 1

Els germans Martínez Martos campions de Catalunya de P&P en parelles

En el Campionat de Catalunya Dobles de Pitch & Putt celebrat del 13 al 15 d’abril al P&P Gualta (Baix Empordà) els jugadors locals i germans Joan i Josep Martínez Martos es van proclamar campions en treure quatre cops als seus perseguidors.

El liderat ja el van obtenir a la primera volta, de les tres que es composava el campionat, en fer 47 cops en la modalitat de la millor bola de la parella. En la segona volta van consolidar el resultat amb 50 cops i en la tercera, amb un discret 54 els hi va ser suficient per a guanyar.

Cal destacar que en Joan Martínez ja va ser al màxim nivell competitiu del P&P a finals dels noranta quan va aconseguir el Campionat de Catalunya Absolut i va ser membre de la selecció catalana en diferents convocatòries.

En segona posició va quedar classificada una parella mixta composada per la jugadora Berta Folch de Terrassa (Vallès Occidental) i Sergio González de Sabadell (Vallès Occidental) que van fer 155 cops amb una regularitat de 52, 52 i 51 cops. La Berta aconsegueix així per segona vegada un sotscampionat ja que el 2006 va quedar segona del Campionat de Catalunya Femení. El P&P és un esport mixt on homes i dones juguen en igualtat de condicions, hi ha però un Campionat de Catalunya Femení per a fomentar l’esport entre aquest col·lectiu.

En tercera posició van quedar classificats els jugadors del P&P Badalona (Barcelonès) Albert Moreu i Enric Sanz empatats en 158 cops amb els quarts, Fernando Cano i José Santos del P&P Gualta (Baix Empordà). Els cinquens van ser Jordi Salvà i Emili Sanmartin del P&P Franciac (La Selva) amb 159.

El campionat va ser un èxit de participació ja que van participar un total de 150 parelles de les que les 54 millors van passar el tall i van jugar la fase final.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC