Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 6282
21.05.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2007

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut FCPP 2007 que es jugarà a Fornells el 9 i 10 de juny de 2007. La Fase Prèvia es jugarà el 2 i 3 de juny de 2007
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT – 2007

 

REGLAMENT

 

 

 1.- PARTICIPANTS

 

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la FCPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes que tindrà el campionat.

 

El Campionat

Participaran 108 jugadors.

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Absolut 2006 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que ompli igualment el full oficial d’inscripció dins del període d’inscripció.

La resta de jugadors fins arribar a 108, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors que determinen la posició 108 i posteriors, incloent el vigent campió, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 108 jugadors, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats.

Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

 

2.- CAMP I DATES

 

Fase Prèvia.

El 2 i 3 de juny es  jugarà la fase prèvia a Fornells. El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El resultat no compta per la fase final.

El Campionat es jugarà al camp de Fornells el 9 i 10 de juny de 2007.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà a 72  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de

sortida.

El dissabte 9, es jugaran 36 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats,  es classificaran per a jugar el diumenge 10. El diumenge es jugaran 36 forats. Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i en cas d’empat, es determinarà el desempat per la fórmula dels 18, 24, 30, 32, 34 i 35 millors últims forats, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 36 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es classificaran per jugar diumenge tots aquells jugadors pels que no es pugui determinar un desempat. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Hi hauran fins a 4 sortides simultànies el dissabte i en cas de ser necessari també es farien sortides el diumenge. L’horari de sortida seran les 8:30, 11:45, 15:00 i 18:15 sortint els handicaps més baixos a primera hora del dissabte i els handicaps més alts a última hora del dissabte. En cas d’haver moltes inscripcions els handicaps més alts jugarien el diumenge en sortides simultànies a partir de les 8:30, sortint els handicaps més baixos d’aquest grup a primera hora. No es permetran canvis d’horari o dia.

 

El campionat

El dissabte 9, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors en el moment de fer els horaris de sortida. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora iniciant-se la primera sortida a les 8:30, i tornaran a jugar a les 15:00. Els handicaps més alts sortiran a les 11:45 i a les 18:15. Els grups de sortida dels segons 18 forats dels jugadors, es confeccionaran segons la classificació dels primers 18 forats. La sortida dels primers 18 forats del diumenge, serà  simultània. L’horari de sortida dels primers 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre de la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1. L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13:15h aproximadament. Caldrà contactar amb la organització per determinar l’horari de sortida d’aquests últims 18 forats.

 

5.- DISCIPLINA

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut del 2008.

 

6.- REGLES I DESEMPATS

 

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida dels jugadors. 

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

 

Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè lloc.

8.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el 24 de maig de 2007 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 25 de maig de 2007 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.

10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase prèvia

Cada jugador abonarà 15 euros per jugar la Fase Prèvia

 

El campionat

El dissabte, cada jugador abonarà 15 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 15 euros el diumenge .

11.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.

12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la FCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè el membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.

13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides, el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008

 

 

 

 

 

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT 2007

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà a FORNELLS el 9 i 10 de juny de 2007 (Fase prèvia el 2 i 3 de juny).

 

2.- PARTICIPANTS

A) Fase Prèvia: hi podran participar tots els jugadors/es nacionals o estrangers/es que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la FCPP sense importar a quina categoria partanyin.

B) El Campionat: 108 jugadors. El vigent campió de l’edició 2006. La resta fins a 108 provinents de la Fase Prèvia.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

A) Fase Prèvia: 18 forats  Stroke-play Scratch Individual.

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

B)El Campionat: 72 forats Stroke Play Scratch Individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 9, es jugaran 36 forats. El tall al passaran els millors 54 resultats. El diumenge 10, es jugaran 36 forats.

 

5.- INSCRIPCIONS

La inscripció es realitzarà, via fax i amb expressió del número de jugador associat i signatura, a la FCPP (Fax: 93 4121679) abans del 24 de maig de 2007 a les 18 hores. 

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a la FCPP

 

NOM I CONGNOMS _________________________________________________

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

                                                                                                                      Signatura

Barcelona, 4 de maig de 2007

FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC