Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Femení FCPP 2007

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 6146
08.05.2007

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Femení FCPP 2007

Reglament del Campionat de Catalunya Femení FCPP 2007 que es jugarà a Lleida el 12 de maig de 2007
CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ DE PITCH & PUTT 2002

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

DE PITCH & PUTT  - 2007

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt lliurat per la FCPP. En cas d’haver més de 144 inscrites, jugaran les 144 jugadores amb Handicap Exacte més baix. Si hi ha jugadores empatades, es limitarà a les 143 jugadores amb Handicap Exacte més baix, més empatades. Si encara així hi ha més de 144 jugadores a causa dels empats, es limitarà a les 142, 141, 140...  (i així successivament) jugadores amb handicap més baix, més empatades, de manera que el número total de participants no sigui superior a 144.

 

2.- CATEGORIES

 

Es distingiran les següents categories:

1ª categoria: competidores amb qualsevol Handicap.

2º categoria: competidores amb Handicap Exacte 5,5 o superior.

3ª categoria: competidores amb Handicap Exacte 13,5 o superior.

S’entregaran premis d’aquelles categories amb un mínim de 6 jugadores inscrites.

 

3.- CAMP I DATES

 

Es jugarà al P&P LLEIDA, el dissabte 12 de maig de 2007.

 

4.- FORMULA DE JOC

 

Es jugarà a 36 forats Stroke-play Scratch Individual.

 

5.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions. En funció del nombre d’inscripcions les sortides es confeccionaran de la següent manera:

 

En cas d’haver-hi més de 108 jugadores inscrites: Es realitzaran 4 sortides simultànies. Les jugadores amb handicap més baix, jugaran en la 2ª sortida (11 h) i la 4ª sortida (17 h) . Les jugadores amb handicap més alt, jugaran en la 1ª sortida (8h) i la 3ª sortida (14 h). La primera sortida de totes les jugadores (8h i 11h) es confeccionarà segons el handicap i la segona sortida (14h i 17h) es confeccionarà segons la classificació de la primera volta sempre dintre del mateix grup. No es permetran canvis d’horari.

 

En cas d’haver-hi entre 73 i 108 jugadores inscrites: Es realitzaran una primera volta en 2 sortides simultànies (8:30 i 11:15). Les jugadores amb handicap més baix, jugaran en la sortida (11:15 h). Les jugadores amb handicap més alt, jugaran en la sortida (8:30 h). La primera sortida de totes les jugadores (8:30 h i 11:15 h) es confeccionarà segons el handicap i la segona sortida pel forat 1 per ordre invers a la classificació (les jugadores millor classificades sortiran les últimes) s’iniciarà a les 14:30 aproximadament.

 

En cas d’haver-hi fins a 72 jugadores inscrites: Es realitzarà una primera sortida simultània de totes les jugadores a les 9:00 i una segona sortida pel forat 1 per ordre invers a la classificació (les jugadores millor classificades sortiran les últimes) que s’iniciarà a les 13:15 aproximadament.

 

Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, la jugadora haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Les jugadores que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2007.

 

6.- DESEMPATS

 

Pel lloc de campiona absoluta, es desempatarà a “mort sobtada” començant pel forat 1 i consecutius fins desfer el empat. La resta de posicions amb premi desempataran per la millor darrera volta i en persistir l’empat, es tindrà en compte els 24, 30, 32 34 i 35 millors últims forats. En cas de persistir l’empat es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats de la darrera volta. La resta es classificarà ex-aequo. Els últims forats a que es refereix aquest paràgraf són els últims forats del recorregut, independentment del tee de sortida de les jugadores a la primera volta.

 

7.- TROFEUS

 

a)      Trofeu per a la campiona i sotscampiona absolutes.

b)      Trofeu per a la campiona i sotscampiona de 1ª, 2ª i 3ª categories.

c)      Obsequis per a la tercera, quarta i cinquena de cada categoria.

Els trofeus no són acumulables. L’ordre a seguir per a atorgar els premis és:

1 – Campiona i sots campiona absoluta.

2 – Campiona i sotscampiona 1ª categoria.

3 – Campiona i sotscampiona 2ª categoria.

4 – Campiona i sotscampiona 3ª categoria.

5 – Tercera, quarta i cinquena 1ª categoria.

6 – Tercera, quarta i cinquena 2ª categoria.

7 – Tercera, quarta i cinquena 3ª categoria.

Es lliuraran a la Nit del P&P 2007.


8.- INSCRIPCIONS


Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. El full d’inscripció es pot trobar a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.


 9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS


Es tancaran el 3 de maig de 2007 a les 18 hores. Es publicarà la llista de participants el dia 4 de maig de 2007 a la pàgina web www.pitchandputtcat.com.


 10.- DRETS D’INSCRIPCIÓ


Cada jugadora abonarà 15 Euros en concepte de green fee per a tot el campionat.

 

11.-COMITÈ ORGANITZADOR


Estarà format pel President de la Comissió Esportiva, pel secretari de la Comissió Esportiva i per un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la celebració de la mateixa es responsabilitat d’aquest comitè i es tindrà en compte el protocol de decisió per la suspensió de proves oficials amb motiu d'inclemències meteorològiques de la FCPP.


12.- COMITÈ DE COMPETICIÓ


Estarà format per un membre de la FCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el comitè el membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest comitè.


13.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ


El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2008.

 

FCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENÍ

DE PITCH & PUTT 2007

 

FULL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

1 - LLOC I DATES

Es jugarà al P&P LLEIDA, el dissabte 12 de maig de 2007.

 

2 - PARTICIPANTS

Hi podran participar totes les jugadores nacionals o estrangeres en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt lliurat per la FCPP. En cas d’haver més de 144 inscrites, jugaran les 144 jugadores amb Handicap Exacte més baix.

 

3 - FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 36 forats Stroke-play Scratch Individual.

 

4.- INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP fins el 3 de maig de 2007 a les 18 hores.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Cada jugadora abonarà 15 Euros en concepte de green fee per a tot el campionat.

 

6.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

En cas d’haver-hi més de 108 jugadores inscrites: Es realitzaran 4 sortides simultànies. Les jugadores amb handicap més baix, jugaran en la i sortida (11 h i 17 h). Les jugadores amb handicap més alt, jugaran en la i sortida (8h i 14 h).

En cas d’haver-hi de 73 a 108 jugadores inscrites es realitzarà la primera volta en dues sortides simultànies, les jugadores amb handicap més baix a les 11:15 i les jugadores amb handicap més alt a les 8:30, jugant la segona volta pel forat 1 per ordre invers a la classificació a partir de les 14:30 aproximadament.

En cas d’haver-hi fins a 72 jugadores inscrites: Es realitzarà una primera sortida simultània de totes les jugadores a les 9:00 i una segona sortida pel forat 1 per ordre invers a la classificació que s’iniciarà a les 13:15 aproximadament.

Les jugadores que estiguin inscrites i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil.

 

Preguem complimentin aquest apartat.

 

 

     NOM I CONGNOMS _________________________________________________

 

 

     LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

 

 

Barcelona, 16 d’abril de 2007.                                                                     Signatura

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC