Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva ACPP mes d'abril

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6213
26.04.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva ACPP mes d'abril

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva ACPP corresponent al mes d'abril
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

Resum Comissió Esportiva ACPP

 

Dijous 12 d’abril de 2007

 

1.- Disciplina

 

Respecte a les modificacions descobertes en una targeta de joc, es proposa una sanció segons recull el Reglament de Disciplina consistent en un període de temps sense poder participar en competicions valedores per modificació de handicap, s’informarà al jugador.

Respecte a les cartes a enviar als jugadors als que se’ls obre un expedient disciplinari, el Secretari de la Comissió Esportiva podrà signar les mateixes com a instructor de l’expedient per tal d’agilitzar els tràmits.

 

2.- Informació reunions FIPPA/EPPA

 

S’informa als membres de la Comissió Esportiva dels temes tractats a les reunions de la FIPPA i de la EPPA amb la coincidència de II Open FIPPA Sènior celebrat a finals de març al camp de Portal del Roc.

 

3.- Informació Assemblea ACPP/FCPP

 

S’informa als membres de la Comissió Esportiva dels temes tractats a les Assemblees de la ACPP i FCPP celebrades a finals de març.

 

En relació a la decisió sobre el sistema en proves Standard, s’informa que l’Assemblea va decidir allargar durant un any o potser dos aquest sistema en proves en dos camps per poder recopilar les dades i presentar-les a l’Assemblea del 2008, i es proposa per realitzar aquesta presentació de dades a una Comissió formada per en Víctor Moscatel, en Lluís Fernández i en Francesc Solé amb les aportacions de l’Anna Badia quan aquesta Comissió ho consideri oportú.

 

4.- Sistema handicap. Modificacions

 

Després de celebrar-se les Assemblees de la FIPPA i la EPPA i un cop escollit el nostre sistema de handicap per la FIPPA, es comenta la decisió de la FIPPA d’establir una zona neutre diferent segons el tipus de recorreguts. En aquest sentit, sembla lògic que nosaltres també diferenciem els recorreguts EPPA/FIPPA i els recorreguts de mides catalanes mitjançant una diferenciació a la zona neutre que afectaria a les pujades de handicap, però per tal d’influir a les baixades de handicap, es podria adoptar un sistema similar al que es va adoptar en el seu moment a les competicions Fourballs, i així en recorreguts EPPA/FIPPA es baixaria handicap a partir de 3 cops sota par nets i es pujaria a partir de 4 cops sobre par nets. Es refarà l’estudi existent i en cas d’aprovar-se, entraria en vigor per l’any 2008.

 

5.- Precs i Preguntes

 

- Caldria normalitzar el llenguatge per tal d’anomenar als recorreguts i competicions popularment conegudes com a EPPA o FIPPA o Internacionals.

- Es proposa a la Junta Directiva que traslladi a l’EPPA i la FIPPA una proposta de la Comissió Esportiva per fer competicions sèniors, juvenils i femenines a més a més de l’absoluta en el Campionat d’Europa i a la Copa del Món. En cas de no poder ser, la competició triangular femenina que es realitza paral·lelament al Campionat d’Europa, podria realitzar-se també per les categories sènior i/o juvenil.

 

6.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

 

Es proposa el dijous 10 de maig.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC