Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Ets a:  IniciNotíciesComissió EsportivaNotícia id 6026
19.03.2007

Comissió EsportivaResum Acta Comissió Esportiva FCPP mes de març

Resum de l'Acta de la reunió de la Comissió Esportiva FCPP corresponent al mes de març
Ordre del dia Comissió Esportiva ACPP

 

Resum Comissió Esportiva FCPP

 

Dijous 15 de març de 2007

 

1.- Confidencialitat dades de les reunions

Per assegurar la confidencialitat de les dades tractades a les reunions de la Comissió Esportiva i a la vegada actuar amb total transparència i comunicar correctament les decisions preses en aquestes reunions es procedirà a publicar un resum de la reunió a la web ACPP dintre de la mateixa setmana de la reunió sempre que sigui possible. Tots els membres de la Comissió Esportiva podran comentar més extensament els temes tractats a la reunió i publicats al resum quan això representi millorar la compressió de les decisions preses, però no s’explicaran ni els motius que han portat a prendre les decisions ni els raonaments o intercanvis d’opinions entre els membres de la comissió Esportiva ja que això significaria obrir un debat paral·lel i extern a les reunions de la Comissió Esportiva.

 

2.- Disciplina

Per la confirmació de retirada d’un equip al Campionat de Catalunya per Equips es sanciona als integrants d’aquest equip segons Reglament de la competició amb la impossibilitat per aquests jugadors de participar a les edicions 2007 i 2008 d’aquest Campionat ni amb aquest ni amb cap altre equip.

 

3.- Informe Comitè d’Urgència Comissió Esportiva

S’ha tingut que intervenir a les modificacions degudes a la retirada d’un equip al Campionat de Catalunya per Equips i per assegurar l’existència d’estores al camp de Can Cuyàs pel normal desenvolupament dels entrenaments. El camp confirma que durant el dilluns treballaran per assegurar que des del dimarts de la setmana de la competició es trobaran en el mateix lloc que a la competició.

 

4.- Estat Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007

En relació al Campionat de Catalunya per Equips FCPP 2007 i amb motiu del proper canvi d’hora, es jugaran 3 sortides simultànies per dia quan sigui necessari iniciant-se aquestes sortides a les 9:00, a les 12:30 i a les 16:00.

 

5.- Reglament Campionat de Catalunya de Parelles FCPP 2007

Es defineix el Reglament definitiu amb les següents modificacions: Ampliació nombre jugadors del divendres a 108. Passaran el tall 54 parelles exactament utilitzant la fórmula de desempat.

 

6.- Reglament Campionat de Catalunya Femení

Es manté el mateix Reglament de l’any 2006 però en jugar-se aquest any en un camp de 18 forats, es determinaran 2 opcions d’horaris de sortida en funció de les inscripcions: Una opció de 72 a 144 jugadores jugant 4 voltes simultànies (2 voltes per jugadora) de forma anàloga a com es va fer l’any 2006. Una segona opció amb fins a 72 jugadores amb una primera sortida simultània i una segona sortida amb sortida pel forat numero 1 consecutivament per ordre invers de classificació resultant de la primera volta.

 

7.- Estat Reglament Disciplinari

S’intentarà presentar aquest Reglament al maig o juny per poder proposar-lo a Junta Directiva al juliol.

 

8.- Informe dels àrbitres

Repartiment de proves del segon trimestre i comentari dels temes tractats a la reunió dels àrbitres. Es demana criteri unificat per marcar els camps per part de tots els àrbitres.

 

9.- Reunió de capitans

Es proposa celebrar aquesta reunió al camp de Hcp1 com es va fer anteriorment o en el seu defecte a Barcelona., queda per determinar la data però es proposa la primera quinzena de maig. Es decidirà a la propera reunió la data final de la reunió per tal d’avisar als capitans del lloc i el dia de la mateixa.

 

10.- Informe del Representant dels jugadors

El representant dels jugadors informa a la Comissió de diferents temes que li han estat comunicats:

- Especificar en el calendari anual el preu dels campionats. El problema pot estar en tancar un calendari anual al novembre i assegurar el manteniment d’aquest preu publicat o la seva obligació.

- El tema de les estores a Can Cuyàs ja ha estat tractat.

- L’aclariment dels ascensos i descensos pel Campionat de Catalunya per Equips és un tema que es  tractarà a la reunió de capitans prevista pel mes de maig.

 

11.- Proposta de dia i hora per la propera reunió de la Comissió Esportiva

Es proposa el 12 d’abril de 2007.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC