Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat Catalunya Matx Play 2006

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 5152
31.08.2006

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat Catalunya Matx Play 2006

Reglament del Campionat de Catalunya Matx Play FCPP 2006. Es jugarà al P&P Lleida. Fase Prèvia els dies 23 i 24 de setembre i el Campionat els dies 30 de setembre i 1 d'octubre de 2006
REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY

INDIVIDUAL DE PITCH & PUTT  2006 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

 

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la FCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors/es s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la FCPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de la FCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

 

El Campionat

Participaran 64 jugadors/es.

El vigent campió, guanyador del Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2005 tindrà plaça directa i no caldrà que jugui la fase prèvia però caldrà que ompli igualment el full oficial d’inscripció.

Els 32 jugadors/es i empatats a punts millors classificats provinents del Rànquing 2006 segons classificació després de la prova de Can Cuyàs que es jugarà el 2 i 3 de setembre tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia però caldrà que omplin igualment el full oficial d’inscripció.

En cas de que algun d’aquests jugadors/es renunciï a la seva plaça no omplint i enviant el full oficial d’inscripció, aquestes places s’acumularan a les ja previstes pels jugadors/es provinents de la fase prèvia.

La resta de jugadors/es fins arribar a 64, sortiran de la fase prèvia. En cas d’empat entre els jugadors/es que determinen la posició 64 i posteriors, incloent els provinents per classificació del Rànquing i Guanyador vigent, es desempatarà segons la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats per assegurar un total de 64 jugadors/es, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats. En cas de targetes idèntiques, es desempatarà segons la millor posició al Rànquing Absolut.

 

2.- CAMP I DATES

 

Fase Prèvia

Es jugarà al P&P Lleida el dissabte 23 i el diumenge 24 de setembre de 2006. S’utilitzaran normes EPPA.

 

El Campionat

Es jugarà al P&P Lleida el dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre de 2006. S’utilitzaran normes EPPA.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

 

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP el dia de tancament de les inscripcions.

 

El Campionat

Es jugarà en la modalitat matxplay individual. El quadre d’enfrontaments es confeccionarà segons el quadre clàssic de Matxplay que dona lloc als enfrontaments per ordre estricte de la seva posició actual (després de la prova de Can Cuyàs) en el Rànquing Absolut tenint en compte que en cas d’empat a punts en el Rànquing es posicionaran segons un desempat que es determinarà en primer lloc pel millor resultat de la última prova que hagin coincidit els empatats al Rànquing Absolut, dos millors últims resultats en que hagin coincidit, etc... En cas de no poder desfer l’empat desempataran per la formula de desempat per forats de la última targeta abans mencionada, dos últimes, etc... Els jugadors/es que no haguin jugat cap prova del Rànquing, es situaran després dels que si l’han jugat i l’ordre s’establirà segons la millor targeta de la fase prèvia i en cas de pesistir l’empat s’aplicarà la fórmula dels 9, 12, 15, 17 i 18 millors últims forats de la targeta de la fase prèvia, si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins el 18 últims millors forats de la targeta de la fase prèvia.

El dissabte 30, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 1 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final. No hi haurà partit pel tercer i quart lloc.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

 

Fase prèvia

Sortides a la Fase Prèvia amb sortides simultànies començant el dissabte a les 9 i realitzant les sortides necessàries a les 12:30 i 16:00 i diumenge a les mateixes hores fins albergar el total de jugadors/es inscrits a la Fase Prèvia. Els handicaps més baixos inscrits jugaran dissabte a primera hora i així succesivament.

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de 2 cops. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

El campionat

El dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d’octubre s’iniciarà a les 9h segons el quadre d’enfrontaments.

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de perdua del primer forat. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2007.

 

6.- DESEMPATS

En cas d’empat en un partit després de disputar 18 forats sota la modalitat Matxplay Individual, els jugadors/es continuaran jugant començant pel primer forat del recorregut fins a desempatar.

 

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió/ona , sotscampió/ona i semifinalistes.

 

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

 

Fase prèvia

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP.

El preu de la fase prèvia serà de 15 €.

 

El campionat

Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Fase prèvia es tancaran el dia 19 de setembre de 2006 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 20 de setembre de 2006. El 5 de setembre es publicarà com a molt tard la llista de 32 jugadors/es que per classificació del Rànquing tenen plaça directa. Els jugadors/es que tenen plaça directa per la seva classificació al Rànquing així com el vigent campió també s’han d’inscriure. En cas de no inscriure’s expressen la seva renúncia a la plaça. En cas de renúncies a participar per part dels 32 jugadors/es provinents del Rànquing en cap cas aquesta plaça serà pel següent classificat al Rànquing.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la FCPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.  

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors/es serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.
El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2007.

CAMPIONAT DE CATALUNYA MATX PLAY

INDIVIDUAL DE PITCH & PUTT  2006 FCPP

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà al P&P LLEIDA. Fase Prèvia el 23 i 24 de setembre de 2006. El Campionat el 30 de setembre i 1 d’octubre de 2006.

 

2.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia:Hi podran participar tots els jugadors/es nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP , sense importar a quina categoria pertanyin.

El Campionat: 64 jugadors/es. El vigent campió de l’edició 2005 i els 32 jugadors/es i empatats a punts millors classificats del Rànquing FCPP 2006 (després prova Can Cuyàs) tenen accés directe. La resta fins a 64 surten de la Fase Prèvia

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugaran a 18 forats Stroke-play Scratch individual a la Fase Prèvia i Matxplay Individual el Campionat.

 

4.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Individual Matxplay 2007.

 

5.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. Fase Prèvia: Cada jugador abonarà 15 €. El Campionat: Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

6.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

La data màxima d’inscripció serà el dia 19 de setembre de 2006 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 20 de setembre de 2006.

 

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a la FCPP

 

 

NOM I COGNOMS _________________________________________________

 

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

                                                                                                                      Signatura

 

 

Barcelona, 30 d’agost de 2006.

FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC