Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat Catalunya 2ª Categoria 2006

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 5110
17.08.2006

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat Catalunya 2ª Categoria 2006

Reglament del Campionat de Catalunya de P&P 2ª Categoria FCPP 2006. El Campionat es jugarà a Mas Pagès els dies 16 i 17 de setembre
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2ª CATEGORIA – 2006 FCPP

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de Pitch & Putt atorgat per la FCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (jugadors amb handicap real de 5,5 a 13,4 inclosos tant el dia de tancament d’inscripcions com en el moment de començar la competició). Jugaran el campionat els 144 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà a Mas Pagès els dies 16 i 17  de setembre de 2006.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 54 forats Stroke-play Scratch individual. El dissabte 16, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats més els empatats es classificaran per a jugar el diumenge 18. El diumenge es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

El dissabte l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors/es. El dissabte 16 començaran a jugar els jugadors amb handicap més baix i acabaran aquells jugadors inscrits amb handicap més alt. Les sortides simultànies s’iniciaran a les 9:00 i a les 12:30.

 

El diumenge hi haurà una sortida simultànea a les 9:00 amb els grups ordenats segons la classificació de dissabte. L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13:00.

 

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la FCPP en el moment d’elaborar els horaris de sortida.

 

Nota a la Regla 6-3a: Si el jugador arriba al seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels 5 minuts següents a la seva hora de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació prevista a la Regla 33-7, la penalitat per no sortir a temps serà de 2 cops. La penalitat per retrasar-se més de 5 minuts serà de desqualificació.

 

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la FCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2006 i 2007.

 

6.- DESEMPATS

En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48 ,51, 52 i 53 millors últims forats. si encara així persistís l’empat, es determinarà el desempat per l’últim millor forat, dos últims millors forats, i així fins els 54 últims millors forats

Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya de 2ª categoria .

Obsequis per al tercer, quart i cinquè classificats/classificades.

           

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran omplint correctament i signant el Full Oficial d’Inscripció. Es considerarà formalitzada la inscripció un cop rebut el full d’inscripció per fax a la secretaria de la FCPP (93 4121679) o en ma a la mateixa secretaria de la FCPP. Cada jugador abonarà 15 € el dissabte i 15 € els que juguin el diumenge.

 

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

La data màxima d’inscripció serà el dimarts dia 12 de setembre de 2006 a les 18h. Es publicarà la llista de participants com a molt tard el dia 13 de setembre de 2006.

 

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la FCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la FCPP, per l’Àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi Camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la FCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El camp s’encarregarà d’elaborar amb el programa informàtic de competicions de la FCPP les targetes dels participants, el control de les sortides,el control de l’entrega de targes i el còmput de les targes. La publicació de resultats i l’ordre de sortida, dels jugadors serà competència de la FCPP.

El camp organitzador facilitarà una peça de fruita i ½ litre d’aigua com a mínim per jugador i disposarà d’un o més punts de distribució d’aigua durant el recorregut (apart de les instal·lacions/casa-club del camp) encara que sigui de pagament. El camp procurarà que l’aigua estigui fresca quan les temperatures així ho aconsellin.

El camp estarà obert com a mínim 1 hora abans de l’inici de la competició, i fins ½ hora després d’acabar l’últim jugador de la prova.

Totes aquestes tasques així com el bon marcatge del camp i les seves condicions seran supervisades per la FCPP.

L’incompliment per part del camp organitzador d’algun punt d’aquest reglament impedirà entrar a formar part del sorteig de competicions oficials per l’any 2007.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC