Classificacions finals del IIon Triangular Gran Prix del Maresme

Ets a:  IniciNotíciesCircuitsNotícia id 493

CircuitsClassificacions finals del IIon Triangular Gran Prix del Maresme

HCP-1 / SANT CEBRIA / TENNIS MORA. Totes les classificacions
FINALITZA EL II GRAN PRIX DEL MARESME DE P&P AL CENTRE DE GOLF SANT CEBRIÀ

FINAL DEL CIRCUIT ESPONSORITZADA PER TOYOTA

El cap de setmana de 12 i 13 d´Abril va finalitzar la segona edició del Gran Prix del Maresme de P&P al Centre de Golf Sant Cebrià, sota l´esponsorització de TOYOTA - VEYMAR de Mataró, qui va oferir la possibilitat de provar el nou tot terreny Land Cruiser a tots aquells que ho desitgessin. La final va tenir una participació de 211 jugadors, entre els quals no hi podien faltar tots aquells que tenien possibilitats de guanyar en alguna de les classificacions generals. Recordem que anteriorment s´havia cel.lebrat la primera prova al HCP 1 en el mes de Febrer i al TENNIS MORA en el mes de Març. Així doncs tot es va decidir en els últims i decissius 18 forats finals a SANT CEBRIÀ.

Es van proclamar guanyadors del circuit Ginés Fernández (scratch masculí), Maru Toledo (scratch femení), Santiago Pulido (hcp masculí 0-5), Eudald Muntaña (hcp masculí 6-13), Javier De Sola (hcp masculí 14-21), Maribel Ventura (hcp femení 0-13) i Conxita Vázquez (hcp femení 14-21).