Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay 2005 UCPP

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 3654
14.09.2005

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Matxplay 2005 UCPP

Reglament del Campionat que es jugarà a Lloret Papalús P&P. Fase prèvia els dies 1 i 2 d'octubre. Campionat els dies 8 i 9 d'octubre
REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

MATXPLAY INDIVIDUAL DE PITCH &PUTT - 2005

  

1.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la UCPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a la UCPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de la UCPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

El Campionat

Participaran 64 jugadors . Els 32 jugadors i empatats a punts millors classificats provinents del Ranking UCPP 2005  segons classificació després del Rànking que es jugarà el 23, 24 i 25 de setembre a Lleida  tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia. La resta de jugadors fins arribar a un total de 64,  sortiran de la fase prèvia.

 2.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

El diumenge 1 i 2  d’octubre es  juga la fase prèvia a Lloret Papalús P&P. S’utilitzaran distàncies EPPA.

 

El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El resultat no compta per la fase final.

Els empatats no accedeixen a la fase final. En cas d’empat s’aplicarà la fórmula dels 9, 10, 11, 12, 13,... i 17  millors últims forats per escollir les places que quedin fins a completar les 64 després de treure les 32 places i empatades provinents del Ranking. En cas de mantenir-se es classificarà pel campionat el jugador de handicap més alt.

El Campionat

Es jugarà al Lloret Papalús P&P el dissabte 8 i diumenge 9 d’octubre de 2005. S’utilitzaran distàncies EPPA.

 3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia de tancament de les inscripcions.

El Campionat

Es jugarà en la modalitat matxplay individual. El quadre d’enfrontaments es determinarà ordenant els jugadors/es de la seguent forma: en primer lloc els jugadors amb plaça directe per la seva posició en el ranking i en el mateix ordre que es derivi d’aquesta classificació, i a continuació els jugadors provinents de la fase prèvia per ordre de classificació de la mateixa fins a completar un total de 64.

El dissabte 8, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 9 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final. No hi haurà partit pel tercer i quart lloc.

 4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase prèvia

Hi hauran sortides cada 8 minuts des de les 9 hores començant el dissabte al matí pels jugadors/es de handicap més baix. L’horari de sortides es confeccionarà segons el nombre d’inscripcions.

El campionat

El dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre s’iniciarà a les 9h.

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits a la fase prèvia  i no es presentin han d’avisar a la seu de la UCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Matxplay del 2006.

6.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió , sotscampió i semifinalistes.

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase Prèvia

Les inscripcions es faran a la secretaria de la UCPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79).

El preu de la fase prèvia serà de 18 euros

Campionat

El preu del campionat serà de 21 euros.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Fase prèvia es tancaran el dia 27 de setembre de 2005 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 28 de setembre de 2005.

Els jugadors que tenen plaça directa per la seva classificació al Ranking també s’han d’inscriure. En cas de no inscriure’s expressen la seva renúncia a la plaça. En cas de renúncies a participar per part dels 32 jugadors provinents del Ranking, en cap cas aquesta plaça serà pel següent classificat al Ranking.

 9.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la UCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la UCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.  

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. També s’encarregarà de passar els resultats amb el programa informàtic de la UCPP i fer les classificacions. El camp donarà a cada jugador per dia de prova un entrepà i una beguda.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC