Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat Individual de Catalunya 2ª Categoria

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 3616
04.09.2005

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat Individual de Catalunya 2ª Categoria

Reglament Campionat Individual de Catalunya 2ª Categoria 2005 UCPP. Es jugarà a P&P Fornells els dies 17 i 18 de setembre de 2005
CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

CAMPIONAT INDIVIDUAL DE CATALUNYA

DE PITCH & PUTT 2ª CATEGORIA - 2005

 

REGLAMENT

 

1.- PARTICIPANTS

Hi podran participar tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la UCPP sempre que pertanyin a la segona categoria (hcps. de joc de 6 a 13 inclosos). Jugaran el campionat els 150 inscrits que tinguin un handicap exacte més baix, més els empatats.

 

2.- CAMP I DATES

Es jugarà al Pitch & Putt Fornells els dies 17 i 18  de setembre de 2005.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

Es jugarà a 54 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia de tancament de les inscripcions. El dissabte 17, es jugaran 18 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats més els empatats es classificaran per a jugar el diumenge 18. El diumenge es jugaran 36 forats.

 

4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

El dissabte l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors/es. La sortida serà simultània sortint els handicaps més baixos a primera hora.

La sortida dels primers 18 forats del diumenge  serà  simultània.

 

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13h.

 

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la UCPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin durant l’any 2005 i 2006.

 

5.- REGLES I DESEMPATS

Seran:

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “mort sobtada” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 27, 36, 45, 48, 51, 52 1 53 millors últims forats.

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

6.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya de 2ª categoria .

B/  Trofeus per als classificats en tercer, quart i cinquè lloc de Catalunya de 2ª categoria.

           

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Les inscripcions es faran a la secretaria de la UCPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79)  o en persona a la secretaria de la UCPP.

El dissabte cada jugador abonarà 18 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 18 euros el diumenge.

 

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Es tancaran el dimarts 13 de setembre de 2005 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 14 de setembre de 2005.

 

9.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la UCPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la UCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

 

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants, grups i horaris de sortida, així com passar els resultats al programa informàtic de la UCPP i fer la classificació. El camp donarà a cada jugador per dia de prova un entrepà i una beguda.

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC