Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33842
31.01.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Hcp1 Olewer i Vallromanes líders a l’Interclubs Femení

El passat diumenge 21 de gener es va disputar la 1ª prova de la X edició de l’Interclubs Femení 2018. Els equips de la zona Nord van jugar al P&P Gualta (Baix Empordà) i els de la zona Sud al P&P Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú (Garraf). Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch and Putt. A Gualta va fer molt bon temps per a la pràctica esportiva i a Vilanova i la Geltrú amb temperatures altes per l’època a primera hora feia una mica de vent.

Aquest any 2018 s’ha tornat al format de dues zones de joc la Nord i Sud i són un total de 5 proves a cada una de les zones,  més una final que es jugarà en zona única. A l’Iterclubs Femen participen 26 equips i meés de 150 jugadores.  Es una competició per equips de 6 jugadores i es juga sota la modalitat de parelles fourball medalplay, cada jugadora juga la seva bola i compta el millor resultat. De les tres targes de cada equip comptabilitzen les dues millors.

Les millors parelles de la zona Nord van ser les gironines Mª Encarnación Robledo i Marta Fuster (Mas Nou) i la Carolina González i la Maribel Saquero (Hcp1) amb 1 cop sota par. L’equip guanyador de la prova va ser Hcp1 Olewer amb un total de 107 cops, seguit del P&P Peralada amb 113 i en 3era posició l’equip local Fem Gualta amb 115 cops, que també va guanyar la categoria handicap.

Les millors jugadores de la zona Sud van ser la Conchi Carballo i l’Isabel Luque (Vallromanes) que van fer 3 cops sota par, seguides de les jugadors del Decathlon Vendrell Ladies Isabel Rodriguez i Mercedes Marco amb 2 cops més. Pel que fa a la classificació general d’equips va guanyar Vallromanes Femení A amb un total d’un cop sota par, seguit de Portal del Roc amb 111 cops i en tercera posició El Vallés Femení amb un cop més, que també va guanyar la classificació handicap amb 105 cops.

La propera cita de l’Interclubs Femení serà el dia 10 de febrer al P&P Hcp1 i al P&P Vallromanes.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Link a la web del diari SPORT


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC