Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33841
31.01.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 75 - Gener 2018

Rodriguez i Sanz guanyen el Torneig Supersoft de les Callaway Series

 

Del 12 al 14 de gener es va disputar la primera competició oficial del 2018 de la Federació Catalana de Pitch & Putt. El Torneig Supersoft de les Callaway Series Rànquing EPPA 2018 al P&P Bellpuig (Lleida) hi van participar 292 jugador/es, en un cap de setmana que van dominar les baixes temperatures.

Les Callaway Series Rànquing EPPA 2018 es composa de 4 tornejos que es juguen sota la normativa internacional de l’EPPA amb forats de 90 metres de màxim i un total de 3 pals. És la modalitat on es busquen constantment fer birdies (forats en 2 cops) i on cada jugador ha d’escollir els dos pals, a més del putter, en funció de les distàncies del recorregut. A més de la classificació de cada competició, hi ha una classificació acumulada pel conjunt de les Callaway Series.

El millor resultat el van fer l’Amador Rodriguez i l’Enric Sanz que van fer 7 cops sota par. El divendres l’Amador Rodriguez aconseguia el millor resultat  i el dissabte l’Enric Sanz aconseguia igualar el -7. l’ Amb un cop més quedaven en tercaera posició de l’Emili Sanmartin i el Fernando González. La millor femenina va ser la badalonina Marta Farrés amb un cop sota par. L’Amador Rodriguez també va ser el millor sènior. Pel que fa a la classificació handicap l’Emilio Garcia va guanyar la prova amb 8 cops sota par, seguit de Angel Piulats amb un cop més. Farrés va guanyar la classificació handicap femení i Piulats la handicap sènior.

La propera prova del Callaway Series Rànquing EPPA 2018 serà el proper 2, 3 i 4 de febrer al Pitch & Putt Sant Cebrià.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Link a la web del diari SPORT


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC