Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 01BIS/2016. Protecció de Menors

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 28766
25.03.2016

Circulars FCPPCircular FCPP 01BIS/2016. Protecció de Menors

Protecció de Menors


Circular FCPP 01BIS/2016



PROTECCIÓ DE MENORS



A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP), 

Com us vàrem informar en la circular FCPP 01/2016, amb la modificació de la Llei Orgànica de protecció jurídica del menor, les persones que exerceixen un ofici o desenvolupen una activitat que impliqui contacte habitual amb menors han d'acreditar no haver estat condemnats per delictes sexuals. 

La normativa preveia la creació d'un Registre Central de Delinqüents Sexuals al qual s'haurien de tramitar la sol·licitud de les certificacions corresponents, tanmateix mentre no es posava en marxa, els interessats havien de dirigir-se al Registre d'Antecedents penals per sol·licitar el corresponent certificat. 

Amb data d'1 de març s'ha posat en marxa el Registre específic i les persones que a partir d'ara vulguin obtenir la certificació necessària hauran de sol·licitar-ho a través d'ell. 

Aquest es tracta d’un tràmit gratuït que es pot demanar via telemàtica amb el DNI Electrònic o certificat digital en el web del Ministeri de Justícia, com presencialment o per correu postal a les Gerències Territorials a Barcelona al carrer Garcilaso, 123 o la Oficina Central d’Atenció al Ciutadà, situada a Madrid, per mitjà d’una sol·licitud formalitzada que es pot trobar la pròpia plana web: http://www.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Portal/es/registro-central-delincuentes 

A més, igual que el certificat d’antecedents penals, es podrà demanar de forma agrupada per part de les entitats per a tot el seu personal contractat i també per a les persones voluntàries, sempre que s’aporti presencialment o per correu postal la següent documentació: 

Sol·licitud complimentada: 

- Fotocòpia acarada o compulsada o amb el segell de l’entitat del DNI, NIE, passaport o document d’identificació comunitària dels interessats. 

- Autorització de les persones interessades a la persona representant de l’entitat. 

- Document de compareixença de la persona representant de l’entitat. 

- Fitxer Excel amb les dades de totes les persones sol·licitants. 

Aquells clubs que vulguin demanar de forma agrupada les sol·licituds es poden posar en contacte amb la Secretaria de la FCPP i els hi farem arribar els documents a presentar. Us adjuntem una petita guia per fer la tramitació amb certificat digital que ens ha fet arribar la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). 

Per qualsevol qüestió no dubteu en contactar amb la secretaria de la FCPP 


Secretaria FCPP

Barcelona, 14 de Març de 2016


 Clickar per veure la Circular en format PDF 

Clickar per veure la guia per sol·licitar el certificat via web al Registre format PDF 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC