Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28524
01.03.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Olewer, Can Pascual i Portal del Roc lideren l’Interclubs Femení

El passat 6 de febrer es va disputar la 2ona prova del Interclubs Femení als camps de Franciac,  La Garriga i El Vendrell on hi van participar 30 equips i 180 jugadores.

A la zona Est, el millor equip va ser Can Pascual Femení que va fer 1 cop sota par, gràcies als bons resultats de les parella Miguelez – Bou i Robledo i Moré que van fer 52 i 55 cops respectivament. En segona posició va quedar l’equip local Franciac Femení Blau amb 2 cops sobre par. Pel que fa a la classificació general encapçala la llista Can Pascual amb 180 punts, seguit de Franciac Blau amb els mateixos punts. Franciac Swing Factory lidera la classificació handicap amb 180 punts.

Al P&P La Garriga van jugar els equips de la zona Centre, la millor parella va ser la formada per Carolina González i la Dolors Graupera (Olewer) que van fer 52 cops, seguides de l’Elia Folch i la Mercè Ramonet (P&P Teià) i la Marilyn Holmes i la Mònica Riera (P&P Vallromanes) que van fer un cop més. L’equip Olewer va repetir triomf per segona vegada consecutiva i ocupa la part alta de la taula amb 200 punts, seguit de Vallromanes Femení amb 180. L’equip local La Garriga Femení va guanyar la classificació handicap i el Club esportiu Lopi encapçala la classificació categoria handicap amb 190 punts.

Les  jugadores de la zona Sud van jugar al P&P El Vendrell. El millor resultat el va fer la parella Andrea De Jager i Marta Creus (P&P Can Cuyàs)  amb 2 cops sota par seguides de les locals Rodriguez – Cuadros, Calaf – Diaz (P&P bonÀrea), Alcazar – Soler (Portal del Roc) i Marco – Romero amb un cop més. Vendrell Ladies va guanyar la prova i Can Cuyas va guanyar la classificació handicap. A la classificació general va  líder provisional Portal del Roc Femení amb 190 punts, seguit de Vendrell Ladies amb 172 i Can Cuyàs encapçala la categoria handicap.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC