Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28520
29.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Can Rafel i Xerinola Tennis Mora líders

 

El cap de setmana 13 i 14 de febrer es va jugar la 2ona prova del Campionat de Catalunya per Equips -  l’Interclubs 2016 . Les seus van ser  Platja d’Aro, Hcp 1, Lleida, Teià, La Figuerola, Castelló, El Montseny, Sant Cebrià i El Vendrell. Hi van participar 137 equips i més de 1.000 jugadors. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la 1ª divisió van jugar al Pitch & Putt Platja d’Aro de la localitat del Baix Empordà. Cal recordar que aquest club va ser guanyador l’any 2009 de la competició.

 Els equips que jugaven a primera hora del matí es van trobar amb pluja. Cal recordar que la pluja no atura la disputa de la competició. Només s’atura si hi ha tempesta elèctrica, que posaria en perill als jugadors o si l’aigua que s’acumula al camp impossibilita que es puguin fer els cops amb normalitat especialment al green.

L’Interclubs es juga en set jornades de joc. En cada jornada el millor equip guanya 100 punts, el segon 90 punts i així successivament fins el penúltim equip que puntua amb 3 punts. L’equip amb més punts al final de les set proves és el guanyador de l’Interclubs. En la resta de divisions hi ha ascensos pels millors equips a final de temporada i descensos pels que ocupen la zona baixa.

En cada jornada 8 jugadors participen per equip. Quatre juguen individual i quatre en dues parelles. Puntuen les tres millors targes individuals i la millor parella.

En aquesta jornada de primera divisió el millor resultat individual el va fer l’Enric Sanz (Xerinola Tennis Mora), Miguel Pérez (Vallromanes) i Jordi Planas (Can Rafel) tots ells amb 3 cops sota par. I les millors parelles van ser l’Emilio Borrego i Jordi Clotet (Sant Cebrià) i el Juan Paz i el Fernando Cano (Gualta) que van fer 5 cops sota par. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser Can Rafel amb 209 cops, seguit de Vallromanes i Gualta Grup Escribà Interiors que van fer 2 cops més.

Encapçala la classificació general l’equip de Cervelló, Can Rafel  amb 156 punts empatat amb el  de Xerinola Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres. En tercera posició els gironins Gualta Grup Escribà Interiors amb 152.

Pel que fa a la resta de divisions, lideren la taula de la classificació general els següents equips: 2ª divisió est: Callejeros, 2ª divisió Oest: Vendrell A, 3ª divisió Est: Voy Pa Par P&P Badalona, 3ª divisió Oest: RCGP Pitch & Putt, 4ª divisió Nord: P&P Fornells Club, 4ª divisió Centre G-1 Olympvs Roc 3, 4ª divisió Centre G-2 Roc 3 B de Vendetta i 4ª divisió Sud La Trattoria Urgell.

La tercera prova serà el 12 i 13 de març a bonÀrea, Fornells, La Figuerola, Gualta, Lleida, Papalús, Vallromanes, Mas Gurumbau i l’Ampolla.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC