Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26696
30.06.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

Èric Puig guanya el Campionat de Catalunya Absolut

al Pitch and Putt Franciac

 

El 13 i 14 de juny es va celebrar al Pitch & Putt Franciac la XIX edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pitch & Putt 2015. En total van participar 258 jugadors i jugadores incloent els de la fase prèvia, jugada el cap de setmana anterior.

En acabar la primera jornada de dissabte encapçalava la classificació el jugador Jordi Serra amb un total de 101 cops, només un cop per darrera hi havia el jugador de Platja d’Aro Marc Lloret i en tercer lloc amb 103 cops es situava el jove jugador local Èric Puig.

El diumenge començava la jornada amb un dia gris i els tres jugadors que estaven a la part alta de la classificació no van perdonar; acabant així la primera volta empatats en el primer lloc Jordi Serra i Èric Puig amb 11 cops sota par. Els seguia a dos cops Marc Lloret i darrera amb 5 cops sota par es situaven Paco Salido i Albert Gironès. A falta d’una volta tot semblava que el campió estaria entre els tres primers classificats.

En els primers forats de la quarta i darrera volta començaven a caure les primeres gotes de pluja i el jugador local Èric Puig feia pars assegurant-se mantenir el resultat. En Jordi Serra amb un joc molt sòlid no acabava d’entrar putts, i al forat 2 feia el primer bogey de tot el campionat que el contrarestava amb un birdie al forat 4. En Marc es posava ràpid dins el partit fent un birdie al forat 2 però una mala sortida al forat 4 li costava un bogey. Arribats al forat 8 es va haver de parar el joc durant 30 minuts per motius de seguretat per la tempesta amb llamps. Els resultats acumulats en aquell moment eren: Jordi i Èric 11 cops sota par i a només un cop Marc Lloret, darrera d’aquests hi havia Dani Coleman, Albert Gironès i Jaume Vidal amb 7 cops sota par.

Mitja hora més tard els jugadors van tornar a les sortides ; ja començava a parar de ploure i no va trigar en sortir el sol que posteriorment va dominar el dia. Amb les estores mullades i tornant a jugar podent col·locar la bola, els jugadors seguien lluitant pel campionat. Arribats al forat 14 començaven els forats més complicats del camp. En Marc arribava amb 8 cops sota par, l’Èric amb 10 i en Jordi anava líder amb 11 cops sota par. En Jordi feia 3 putts al forat 14 posant-se empatat amb l’Èric i al forat 15 el jugador local feia birdie posant-se un cop per davant d’en Jordi.

Al forat 16 l’Èric i en Marc feien bogey, quedant la classificació momentània amb Jordi Serra i Èric Puig al capdavant de la classificació amb 10 cops sota par i en Marc Lloret 3 cops per darrera. Quedaven 2 forats; al 17 l’Èric feia corbata per birdie i en Jordi tampoc aconseguia fer el putt. Va ser al forat 18 on es va decidir la victòria; en Jordi Serra la tenia fora green i no va entrar el putt per birdie, acabant amb 10 cops sota par. L’Èric Puig deixava la bola a 2 metres del forat i va fer birdie, proclamant-se d’aquesta manera campió de Catalunya Absolut amb 205 cops, 11 sota par. Per darrera els classificats eren Jordi Serra en segona posició amb un cop més. Albert Gironès tercer amb 208, els mateixos que Marc Lloret, que quedava quart per pitjor darrera volta i cinquè classificat Jaume Vidal amb 209 cops.

Amb aquesta victòria Èric Puig suma un altre triomf individual al seu historial en el que destaquen el Campionat de Catalunya Matxplay i el Rànquing FCPP guanyats el 2012.  


Classificació

Àlbum de fotos

Article a GOLFAMATEUR.ES

Vídeo de De Tee a Green

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC