Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26695
30.06.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

El P&P Badalona Campió de l'Interclubs 2015

 

El cap de setmana del 20 i 21 de juny es va disputar la 7èna i última jornada del Campionat de Catalunya per Equips 2015. Aquesta és la competició amb més participació de la Federació Catalana de Pitch & Putt on prenen part 141 equips amb 2.056 jugadors i jugadores.

Els equips de primera divisió es jugaven el títol al Pitch and Putt Mas Gurumbau. El millor resultat individual el van fer l’Albert Gironès de l’equip Serrallonga Team i Paco Salido de Portal del Roc amb 4 cops sota par. Pel que fa a les parelles, tres van aconseguir fer un resultat de 6 cops sota par. Van ser: Perez - Aguilar (Vallromanes A), Garcia – Salvà (Franciac) i Penalva – Jaen (Can Rafel).

L’equip guanyador de la prova va ser P&P Badalona amb 208 cops. D’aquesta manera es proclamava Campió de l’Interclubs 2015 amb 606 punts. En segona posició de la classificació general va quedar l’equip del P&P Franciac i en tercera el del P&P Gualta  Grup Escrivà Interiors.

Durant aquesta temporada l’equip de Badalona ha guanyat 4 de les 7 proves disputades, encapçalant la taula des de la 1a jornada i sense deixar el lideratge fins a emportar-se el títol. Els jugadors que formen l’equip són: Xavier Monleón (capità), Jordi Giró Claraso, Jordi Giró Codina, Marc Fortuny, Albert Moreu, Sergi Peña, José Posilio, Salvador Moreu, Enric Sanz, Manuel Amor, Lluís Belmonte i Carlos Vilardell.

El club del Castell de Godmar de Badalona ja va fer el doblet l’any passat guanyant l’Interclubs i la Copa Catalunya. Aquest any aspiren a guanyar de nou la Copa Catalunya que es jugaran l’11 i 12 de juliol els 8 primers equips classificats.

Els equips campions de la resta de divisions són: 2ª div. Est : Franciac Pitch, 2ª div. Oest: Canal Olímpic, 3ª div. Est: Callejeros, 3ª div. Oest: La Fusta, 4ª div. Nord: Cafè Torres P&P Can Pascual, 4ª div. Centre G1: RCGP Pitch and Putt, 4ª div. Centre G2: Freelance P&P Team i a 4ª div. Sud P&P Penedès Pastes la Granja.

 

Classificació

Àlbum de fotos

Reportatge de UFEC TV

 

Retall de premsa

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC