Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26426
29.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Vallromanes, Franciac Blau i Portal del Roc guanyen la fase regular

 

El diumenge 17 de maig amb temperatures molt estiuenques es va disputar l’última de les 5 proves que formen la fase regular de la VII edició de l’Interclubs Femení. Les seus van ser Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Mas Gurumbau (Taradell) i Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat) i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la zona nord van jugar al P&P Mas Pagès, la millor parella Sánchez - Saquero (Olewer) van fer 4 cops sota par, seguides de la parella del P&P Franciac, Dalmau – Puig amb 2 cops més. L’equip guanyador de la prova va ser Olewer amb 104 cops. Pel que fa a la classificació general ha guanyat la fase regular de la zona Est Franciac Blau amb 370 punts, seguit d’Olewer amb 334 i en tercera posició Franciac Verd amb 300. En la classificació handicap ha guanyat l’equip gironí Fem Gualta amb 302 punts.

A la zona centre que es va jugar al P&P Mas Gurumbau la millor parella va ser la González - Artigas (P&P Vallromanes) que van fer 50 cops, seguides de Mota – González amb un cop més. L’equip guanyador tant de la prova com d’aquesta primera fase va ser  Vallromanes que s’ha emportat els 100 punts a totes proves i no ha perdut el liderat en cap moment des de l’inici de la competició. La classificació general ha quedat de la següent manera, Vallromanes amb 500 punts, seguit de Teis de Teià amb 450 i en tercera posició Hcp 1 Premium amb 376. Semar Femení ha guanyat la classificació handicap.

I pel que fa a la zona Sud, que es va jugar al P&P Can Cuyàs la millor parella va ser la tarragonina Marco – Romero (P&P El Vendrell) que van fer 4 cops sota par, seguides de Rodriguez i Lacalle amb 2 cops més. Portal del Roc i Vendrell Ladies, van guanyar la prova amb 105 cops. Pel que fa la classificació general encapçala la taula Portal del Roc amb 490 punts, seguit de Vendrell Ladies amb 440 i en tercera posició El Vallès Femení amb 378, líders també de la classificació handicap.

El proper 4 de juliol es jugarà la fase final al P&P Portal del Roc on es decidiran l’ equip campió d’aquest any 2015. Jugaran els millors equips classificats tant en categoria scratch com handicap.


Classificació

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC