Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26424
29.05.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 46 - Maig 2015

Jordi Planas guanya el Rànquing PING al P&P La Garriga

   

De l’1 al 3 de maig es va disputar la primera prova del Rànquing PING FCPP al Pitch & Putt La Garriga, hi van participar 258 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P. Es va  jugar amb mides catalanes, és a dir amb forats d’un màxim de 120 metres de llargària per a un total de 1.600 metres. Els jugadors podien portar fins a 6 ferros i el putter. La competició es va caracteritzar per la forta calor tot i ser a inicis de maig.

Després de les dues sortides del divendres encapçalava la classificació general de manera provisional l’Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 4 cops sota par, seguit de Pedrero (P&P Platja d’Aro), Ortega (P&P El Vallès) i Jardí (P&P Lleida) amb 2 cops més.

El dissabte al matí va haver una sortida que hi van participar 72 jugado/res i Rodriguez no va perdre en cap moment el liderat, al finalitzar la jornada seguia líder a la classificació. A la sortida del diumenge el jugador local José Atero va fer el mateixos cops que Rodriguez i Jordi Planas  del P&P Can Rafel  va fer un cop menys. Planas fins el forat 14 anava empatant amb 4 cops sota par i al forat 15 va fer un birdie que li va donar el desempat i la victòria de la prova.

Els millors de la classificació sènior van ser Atero i Rodriguez i la millor femenina va ser la lleidatana Núria Llobet (P&P Lleida) que va fer 57 cops.

La 2ona prova del Rànquing FCPP serà els dies 29, 30 i 31 de maig al P&P bonÀrea.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC