Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23815
28.05.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Papalús, La Garriga i Lleida acullen la quarta prova de l’Interclubs Femení

       

El 10 de maig es va celebrar la 4ª prova de l’Interclubs Femení les jugadores de la zona Est van jugar al P&P Papalús, les del Centre a La Garriga i les de l’ Oest al P&P Lleida. Hi van participar 35 equips, va estar organitzat per l’ Associació Catalana de P&P.

La millor parella de la zona Est va ser la Laura Sánchez i la Rut Ferrer (Olewer) que van fer 6 cops sota par, seguides amb un cop més de la Núria Dalmau i la Carla Puig (P&P Franciac). L’equip guanyador de la prova va ser Franciac Femení Blau amb 101 cops, seguit de l’equip Olewer amb 107. Pel que fa a la classificació handicap, la parella guanyadora va ser la Bou – Beijers (P&P Can Pascual) amb un gran resultat de 11 cops sota par. Can Pascual va ser l’equip guanyador de la prova en categoria handicap i  lidera la classificació general en la mateixa categoria. Pel que fa a la classificació en categoria scratch encapçala la taula Franciac Femení Blau amb 370 punts, seguit de P&P Peralada Femení amb 350 i en tercera posició Olewer amb 308.

Al P&P La Garriga la millor parella va ser la formada per la Marta Mota i la Rosa Mª Iglesias (P&P Teià) amb 3 cops sota par, també guanyadores de la categoria handicap. Les segones classificades van ser la Rosa Mª Miranda i la Montse Artigas (P&P Vallromanes) amb el par del camp. L’equip guanyador va ser Vallromanes amb 110 cops els mateixos que Teià Swing, que va quedar en 2ona posició. En categoria handicap va guanyar la prova Vallromanes nou amb 6 cops sota par. Pel que fa a la classificació general ocupa la primera posició Vallromanes amb 390 punts líder també en categoria handicap, seguit de Hcp1 Premium amb 350 i Teià Swing amb 324.

A la zona Oest la parella guanyadora va ser la tarragonina, Laura Romero i Mª Victoria Cuadros (P&P Vendrell) amb 47 cops també guanyadores de la categoria handicap, seguides de les locals Abby Nachshon i la Marta Cucurull amb un cop més. El P&P Lleida Femení va guanyar la prova amb 98 cops i amb els mateixos cops va quedar en 2ona posició El Vendrell Femení. L’equip del Vallès Femení va quedar líder de la classificació handicap amb 94 cops. Encapçala la classificació general tant scratch com handicap el P&P Lleida Femení amb 390 punts, seguit de Portal Roc Femení amb 334 i en tercera posició Vendrell Ladies amb 306.

La propera prova serà l’ultima de la fase Regular que es celebrarà a Mas Pagès, Teià i Can Rafel.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Video de Tee a Green de la prova jugada a la Garriga

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC