Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23811
28.05.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 35 - Maig 2014

Jordi Serra i Daniel Giménez Campions de Catalunya Dobles 2014

       

Els dies 15, 16 17 i 18 de maig es va celebrar la XII Edició del Campionat de Catalunya Dobles al P&P Portal de Roc (Vilanova i Geltrú) organitzat per Federació Catalana de Pitch & Putt.

El dijous, divendres i dissabte es va jugar la primera volta de la competició sota la modalitat fourball i hi van participar 226 parelles, el millor resultat el va fer l’Eduard Vancells i el Josep Cabarrocas (P&P Platja d’Aro) amb 11 cops sota par.

El diumenge es va jugar la 2ona part del Campionat, només hi podien accedir les 54 parelles amb millor resultat. El tall va estar a 50 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van poder-hi participar.

El millor resultat de la segona volta, que es jugava en modalitat foursome el va fer l’Enrique Jaen i el Daniel Stuart amb 49 cops, seguits de les parelles Salido – Navarro (P&P Portal del Roc), Planas – Penalva, Perich – Vilatje (P&P Platja d’Aro), González – Sánchez (P&P Vallromanes), Perez Gelma- Perez Saldaña (P&P Hcp1), Puig – Fontanet amb 1 cop més. Encapçalava la classificació general a falta de disputar l’ultima i definitiva volta de la competició l’Eric Puig i el Xavier Fontanet amb 95 cops, els mateixos que en Jordi Planas i l’Antonio Penalva.

A les 14:00h de la tarda després que els jugadors agafessin forces començava la última volta de la competició, el resultat anava variant a mida que anava disputant-se el campionat. En  arribar al forat 17, el Jordi Serra i el Daniel Giménez anaven 14 cops sota par líders provisionals, el Daniel va fer un cop de sortida que es va passar el green i va deixar la bola al límit del carrer i el seu company el Jordi va fer un gran 2on cop i va embocar-la. Es posaven 15 sota par i al forat 18 van fer par. A les parelles seguidores se’ls hi complicava el títol una mica més, ja que necessitaven fer els dos darrers forats en dos cops. Al no fer cap de les dues parelles (Salido-Navarro i Planas –Penalva) dos birdies seguits, el Jordi Serra i el Daniel Giménez es van proclamar Campions del Campionat de Catalunya Dobles FCPP 2014. Cal destacar que els dos van ser campions l’any 2011 al P&P Fornells. La resta de la classificació va quedar de la següent manera: 2ª parella : Juan Francisco Salido i Pablo Luís Navarro, 3ª parella: Jordi Planas Grande i Antonio Penalva, 4ª parella Joan Perich i Josep Mª Vilatge i 5ª parella Sergio González i Adrián Sánchez.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Enquesta sobre el Campionat de Catalunya Dobles

link al web de la UFEC


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC