Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 27 - Setembre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22067
28.09.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 27 - Setembre 2013

Enric Sanz torna a guanyar l’Open d’Andorra

    

Fotografia dels cinc primers classificats de l’Open

Els dies 21 i 22 de setembre es va celebrar al Pitch & Putt El Torrent d’Andorra el III Open d’Andorra 2013 organitzat per l’Associació Andorrana de P&P. Hi van participar 93 jugadors i jugadores de diferents països.

El dissabte es van jugar dues voltes de les tres que tenia la competició. Després de jugar la primera volta  hi havia un triple empat a 49 cops en la primera posició dels catalans: Jordi Serra, Enric Sanz i Marçal Moré. A un cop es situava l’irlandès Anthony Kavanagh i a dos cops l’andorrà Gonzalo Mendoza.  Pel que fa a la categoria femenina liderava provisionalment la classificació la catalana Pilar Montero amb 56 cops.

El dissabte al migdia es va jugar la segona volta de la competició, al finalitzar van haver canvis a la part alta de taula, es posava líder provisional el jugador català Marçal Moré amb 8 cops sota par acumulats, en segona posició en Jordi Serra amb un cop més i amb 3 cops més l’irlandès Ian Farrelly i els catalans Roger Albiñana i Enric Sanz. Pel que fa a la categoria femenina no van haver canvis i Pilar Montero seguia líder amb 116 cops.

El diumenge es va jugar l’última i decisiva volta de la competició. Quan van finalitzar els 54 forats hi havia un empat entre Roger Albiñana i Enric Sanz a 154 cops. Finalment el campionat se’l va emportar l’Enric Sanz que va necessitar sis forats de desempat a mort sobtada. En el sisè forat feia un magnífic segon cop molt llunyà que embocava la bola i guanyava per segon any consecutiu l’Open. Tercer quedava Jordi Serra amb 156 cops i per la quarta posició hi havia un empat entre l’andorrà Gonzalo Mendoza i el català Josep Martínez amb 157 cops.

Pel que fa a la categoria femenina va guanyar l’Open Pilar Montero amb 171 cops. Amb 178 va quedar segona Gabriela Chavarria que havia guanyat l’edició del 2012 empatada amb Marylin Holmes. En categoria juvenil  el guanyador va ser l’andorrà Javier Cayetano amb 175 cops.

 

Classificació final

 

Notícia publicada al diari SPORT

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC