Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 27 - Setembre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22066
28.09.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 27 - Setembre 2013

Franciac campió de Catalunya per equips

    

La darrera prova del Campionat de Catalunya per Equips 2013 es va jugar el cap de setmana del 7 i 8 de setembre al camp del P&P Sant Jaume. La tempesta del dissabte 7 va evitar que quatre equips poguessin jugar la prova i això va fer que el resultat final de la classificació s’hagués d’ajornar una setmana per a saber qui era el campió.

Dels quatre equips que optaven a ser campions els millors de la darrera prova van ser el P&P Gualta amb un resultat de 201 cops, destacant els resultats de Josep Martínez amb 49 cops i de Fernando Cano amb 51. En segona posició va quedar l’equip de P&P Badalona Odyssey amb 3 cops més destacant els 50 cops de Marc Fortuny i el mateix resultat de Marc Bella. Per darrera en sisena posició quedava Franciac amb un resultat de 210 cops. Era el tercer any seguit que Franciac després de fer una bona temporada, arribava primer de la classificació a la darrera jornada. Una vegada més Gualta exhibia el darrer dia un gran joc i guanyava la darrera prova.  Al finalitzar la jornada del diumenge i amb la classificació provisional Franciac era el campió provisional. Calia esperar però a que els quatre equips que no havien jugat el dissabte per pluja ho fessin el 15 de setembre.  Només que un dels quatre equips fes un resultat millor que els 210 cops de Franciac, Gualta es proclamaria campió. L’emoció va durar fins el darrer forat ja que els equips de Teià i de Portal del Roc estaven en posició de superar el resultat però en fer en un cas el darrer forat en quatre cops i en l’altre en fer cinc, no van aconseguir superar els 210 cops. Tres dels quatre equips de la jornada suspesa que es jugaven la participació a la Copa Catalunya feien 211 i significava el triomf de Franciac  al Campionat de Catalunya per Equips 2013. Per darrera de Franciac que aconsegui un total de 456 punts quedava Gualta amb 454 i tercers P&P Badalona Odyssey amb 452.

EL P&P Franciac entra al restringit club de guanyadors de la competició que arribava a la 19a edició on també hi són: Vallromanes (5 edicions), Sant Cebrià (4 ), HCP1 (3), Can Rafel (2), Roc3, Platja d’Aro, Badalona i Gualta.

L’equip de Franciac capitanejat per Albert Massaguer ha estat format per Xavier Fontanet, Eric Puig, Emili Sanmartín, Jordi Salvà, Tomás Méndez, Joan Poch, Marc García, Jacint Corrales i Amadeu Puig.


Classificació final

Àlbum de fotos

Link a ufec.cat

Link a golfamateur.es


PDF amb la notícia publicada:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC