Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament del Campionat de Catalunya Matxplay 2004

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 2177
19.09.2004

Reglaments Competicions FCPPReglament del Campionat de Catalunya Matxplay 2004

Es jugarà al P&P El Montseny el 2 i 3 d'octubre de 2004. La fase prèvia seran els dies 25 i 26 de setembre al P&P El Montseny
Les inscripcions es tanquen el 22 de setembre a les 18h
REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

MATXPLAY INDIVIDUAL DE PITCH &PUTT - 2004

  

1.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per l’ACPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a l’ACPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de l’ACPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar.

El Campionat

Participaran 64 jugadors . Els 32 jugadors i empatats a punts millors classificats provinents del Ranking ACPP 2004  segons classificació després del Campionat de Catalunya Absolut que es jugarà el 18 i 19 de setembre a El Vendrell  tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia. La resta de jugadors fins arribar a un total de 64,  sortiran de la fase prèvia.

 2.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

El dissabte 25 i diumenge 26 de setembre es  juga la fase prèvia a El Montseny. S’utilitzaran distàncies EPPA.

 

El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El resultat no compta per la fase final.

Els empatats no accedeixen a la fase final. En cas d’empat s’aplicarà la fórmula dels 9, 10, 11, 12, 13,... i 17  millors últims forats per escollir les places que quedin fins a completar les 64 després de treure les 32 places i empatades provinents del Ranking. En cas de mantenir-se es classificarà pel campionat el jugador de handicap més alt.

El Campionat

Es jugarà al camp de El Montseny el dissabte 2 i diumenge 3 d’octubre de 2004. S’utilitzaran distàncies EPPA.

 3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions.

El Campionat

Es jugarà en la modalitat matxplay individual. El handicap que determini el quadre serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 2, es jugaran els trentadosaus de final, els setzens de final i els vuitens de final. El diumenge 3 es jugaran els quarts de final, les semifinals i la final. No hi haurà partit pel tercer i quart lloc.

 4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase prèvia

El dissabte 25 hi haurà una sortida simultània a les 16:30h

El diumenge 26 hi haurà una sortida simultània a les 9h i si és necessari pel nombre d’inscripcions una darrera a les 12:30

Els jugadors que participen en el campionat de Catalunya de 2a categoria jugaran el dissabte a les 16:30h.

La resta de jugadors si no diuen res jugaran el diumenge 26. Aquells que ho demanin abans del tancament de les inscripcions podran jugar el dissabte 25. Les places del dissabte seran atorgades per ordre de sol·licitud.

El diumenge no es pot escollir l’horari i s’establirà per handicap.

El campionat

El dissabte 2 d’octubre i el diumenge 3 d’octubre s’iniciarà a les 9h.

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits a la fase prèvia  i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Matxplay del 2005.

6.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió , sotscampió i semifinalistes.

7.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase Prèvia

Les inscripcions es faran a la secretaria de l’ACPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79).

El preu de la fase prèvia serà de 18 euros

Campionat

El preu del campionat serà de 21 euros.

8.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Fase prèvia es tancaran el dia 22 de setembre de 2004 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 23 de setembre de 2003.

El 21 de setembre es publicarà com a molt tard la llista de 32 jugadors que per classificació del Ranking tenen plaça directa. Els jugadors que tenen plaça directa per la seva classificació al Ranking també s’han d’inscriure. En cas de no inscriure’s expressen la seva renúncia a la plaça. En cas de renúncies a participar per part dels 32 jugadors provinents del Ranking, en cap cas aquesta plaça serà pel següent classificat al Ranking.

 9.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de l’ACPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

10- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de l’ACPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.  

11.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. També s’encarregarà de passar els resultats amb el programa informàtic de l’ACPP i fer les classificacions. El camp donarà a cada jugador per dia de prova un entrepà i una beguda.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC