Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament i full d'inscripció del Campionat de Catalunya Absolut

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 2031
01.09.2004

Reglaments Competicions FCPPReglament i full d'inscripció del Campionat de Catalunya Absolut

Es jugarà al Centre de Golf El Vendrell el 18 i 19 de setembre de 2004.La fase prèvia serà el dia 12 de setembre al Centre de Golf El Vendrell
Les inscripcions es tanquen el 8 de setembre a les 18h
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

CAMPIONAT DE CATALUNYA  INDIVIDUAL ABSOLUT

DE PITCH & PUTT - 2004

REGLAMENT

 1.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per l’ACPP, sense importar a quina categoria pertanyin.

Els jugadors s’hauran d’inscriure omplint el full oficial d’inscripció i fent-lo arribar per fax a l’ACPP. El seu horari de joc que es publicarà a la web de l’ACPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes que tindrà el campionat.

El Campionat

Participaran 102 jugadors . Els 32 jugadors i empatats a punts millors classificats provinents del Ranking ACPP 2004  segons classificació després de la prova de Salardú que es jugarà el 4 i 5 de setembre tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia. La resta de jugadors fins arribar a un total de 102,  sortiran de la fase prèvia.

 2.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

El diumenge 12 de setembre es  juga la fase prèvia a El Vendrell. En cas

 

d’haver una inscripció molt alta els jugadors de handicap més alt jugarien el

 

dissabte 11 de setembre.

 

El resultat de la fase prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El

 

resultat no compta per la fase final.

 

Els empatats també accedeixen a la fase final.

El Campionat

Es jugarà al camp de El Vendrell el 18 i 19 de setembre de 2004

 3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

Es jugarà a 18  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions.

El Campionat

Es jugarà a 72  forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 18, es jugaran 36 forats i en acabar es farà un tall i els millors 54 resultats, més empatats, es classificaran per a jugar el diumenge 19. El diumenge es jugaran 36 forats.

Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors millor classificats i empatats. Aquesta classificació es determinarà, primer, pel número de cops en els primers 36 forats; i segon, pel handicap.

 4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase prèvia

Els handicaps més baixos sortiran a primera hora del diumenge.

En cas d’haver moltes inscripcions els handicaps més alts jugarien el dissabte, sortint els handicaps més baixos d’aquest grup a primera hora.

El campionat

El dissabte 18, l’horari de sortida es confeccionarà segons el handicap dels jugadors. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora iniciant-se la primera sortida a les 8h. Per a la segona volta es seguirà el mateix procediment. Hi haurà un control de pas per garantir la conclussió de les dues voltes a tots els jugadors.

La sortida dels primers 18 forats del diumenge 19,  serà  simultània. L’horari de sortida dels primers 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders del forat 1.

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge  es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida a les 13h.

5.- DISCIPLINA

Els jugadors que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de l’ACPP abans de les 12 hores del darrer dia hàbil. En cas de dubte, el jugador haurà de presentar un justificant de la seva comunicació. Els jugadors que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut del 2005.

 6.- REGLES I DESEMPATS

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors empatats jugaran forat per forat a “muerte súbita” fins a desempatar, començant pel primer forat del recorregut.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats.

C/ Per als llocs restants, els jugadors es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè lloc.

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase Prèvia

Les inscripcions es faran a la secretaria de l’ACPP. Sempre es faran amb expressió del número de jugador associat i amb signatura per fax  al (93 412 16 79).

El preu de la fase prèvia serà de 18 euros

Campionat

El dissabte, cada jugador abonarà 27 euros.  Els jugadors que passin el tall abonaran 22 euros el diumenge .

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Fase prèvia es tancaran el dia 8 de setembre de 2004 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 10 de setembre de 2004.

El 7 de setembre es publicarà com a molt tard la llista de 32 jugadors que per classificació del Ranking tenen plaça directa. Els jugadors que tenen plaça directa per la seva classificació al Ranking també s’han d’inscriure. En cas de no inscriure’s expressen la seva renúncia a la plaça. En cas de renúncies a participar per part dels 32 jugadors provinents del Ranking en cap cas aquesta plaça serà pel següent classificat al Ranking.

 10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de l’ACPP i un representant del camp on  es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

11- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de l’ACPP, per l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de l’ACPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. També s’encarregarà de passar els resultats amb el programa informàtic de l’ACPP i fer les classificacions. El camp donarà a cada jugador per dia de prova un entrepà i una beguda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT DE PITCH & PUTT 2004

 

FULL OFICIAL D’INSCRIPCIÓ

 

RESUM DEL REGLAMENT

 

 

1.- LLOC I DATES

Es jugarà al Centre de Golf El Vendrell el 18 i 19 de setembre de 2004.

La fase prèvia serà el dia 12 de setembre al Centre de Golf El Vendrell.

 

2.- PARTICIPANTS

A) Fase Prèvia: hi podran participar tots els jugadors/es nacionals o estrangers/es que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per l’ACPP sense importar a quina categoria partanyin.

B) El Campionat: 102 jugadors. Els 32 jugadors i empatats a punts millors classificats del Ranking 2004 (després prova Salardú) tenen accés directe. La resta fins a 102 surten de la Fase Prèvia.

 

3.- FÓRMULA DE JOC

A) Fase Prèvia: 18 forats  Stroke-play Scratch Individual.

El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia de tancament de les inscripcions.

B)El Campionat: 72 forats Stroke Play Scratch Individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de l’ACPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 18, es jugaran 36 forats. El tall al passaran els millors 54 resultats, més empatats. El diumenge 19, es jugaran 36 forats.

 

5.- INSCRIPCIONS

La inscripció es realitzarà, via fax i amb expressió del número de jugador associat i signatura, a l’ACPP (Fax: 93 4121679) abans del 8 de setembre de 2004 a les 18 hores. 

 

Preguem complimentin aquest apartat i l’enviïn a l’ACPP

 

NOM I CONGNOMS _________________________________________________

    

LLICÈNCIA _________________________________________________________

 

                                                                                                                        Signatura

 

 

 

 

Barcelona, 20 de juliol de 2004.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT

                                   

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC