Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 24 - Maig 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 21206
29.05.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 24 - Maig 2013

Sergio González i Adrian Sánchez tornen a guanyar el Campionat de Catalunya Dobles

   

Els dies 2, 3,4 i 5 de maig es va jugar al P&P HCP1 de Sant Andreu de Llavaneres el Campionat de Catalunya Dobles 2013, organitzat per Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar un total de 520 jugadors i jugadores el que representa un nou rècord de participants en una competició de Pitch & Putt a Catalunya . El camp estava en excel·lents condicions gràcies a l’augment de temperatures i les pluges de la setmana anterior.

La primera part del Campionat, totes les parelles inscrites van jugar una volta sota la modalitat de dues boles millor bola i només es podien classificar per jugar la segona part de la competició les 54 millors parelles classificades. Un cop tots els participants van jugar els primers 18 forats, les primeres posicions les van ocupar les parelles Francisco Javier Benlloch i Joan García amb el mateix resultat de 8 cops sota par que  Marc Bella i Marc García . El tall va quedar establert en 51 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van poder passar el tall.

El diumenge a les 9.30h, s’iniciava la primera de les dues voltes que es jugaven sota la modalitat d’una bola per parella, una modalitat de les més exigents, ja que es tracta de fer un cop de forma alternativa. Després de la primera volta de diumenge, va haver força moviment entre les posicions de les parelles capdavanteres. Es va situar en primera posició i amb un total de menys 10 cops acumulats el pare i fill,  Josep Pérez i Marc Pérez, empatats amb els germans Roger i Alexandre Albiñana. A tres cops dels líders es trobaven els germans Joan i Josep Martínez i la dupla Miquel Roger i Xavier Ponsdomènech.  A les 13:30h s’iniciava la tercera i última volta del Campionat també sota la modalitat una bola per parella. A mida que s’anaven jugant forats la classificació anava variant constantment, excepte la parella Sergio González i Adrián Sánchez que amb una molt bona darrera volta de 5 cops sota par, la millor d'entre totes les jugades el diumenge per tots els jugadors, finalitzaven amb 151 cops, els mateixos cops que l’any 2012 els hi va servir per ser campions. Faltava però que acabessin els grups que havien començat com a líders a la darrera volta. En Marc i en Josep Pérez, que es perfilaven en el darrers forats com la parella més forta, feien dos cops de més en els darrers dos forats en fer mals cops de sortida, que feien molt difícil fer el par i veien com se’ls escapava el lideratge i el campionat.

Després de les tres voltes de competició, és van proclamar Campions de Catalunya Dobles  2013 els jugadors Sergio González i Adrián Sánchez. Era la primera vegada en les onze edicions jugades que una parella repetia triomf.  En segona posició a un cop van quedar Josep i Marc Pérez. En tercera posició amb 153 Roger i Alexandre Albiñana. En quarta posició Jordi Serra i Daniel Giménez amb 154 i cinquens Mar Garcia i Marc Bella amb 155.


Podeu veure les classificacions a:

Volta final (3a)

2ª volta

1ª volta i tall

Podeu veure l’àlbum de fotos

Podeu veure l’àlbum de fotos del facebook de HCP1

Podeu veure el vídeo de Tot Pitch & Putt


Recull de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC